Πόσοι Έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν αν χρειαστεί; Δημοσκόπηση που θα σας εκπλήξει!

Κοινοποίηση:
1234 (808)

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο twitter από το The Spectator Index,το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα. Αυτό το ποσοστό μας φέρνει στην έκτη θέση των συνολικά 17 χωρών που περιλαμβάνει η δημοσκόπηση.

 

Προηγούνται οι Σουηδία με 55%, το Κόσοβο με 58%, η Ρωσία με 59 ,η Ουκρανία με 62 και πρώτη η Φινλανδία με 74%!

Όσοι ανέμεναν υψηλότερο ποσοστό θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να αναλογιστούν τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πολλά χρόνια τώρα στην ελληνική κοινωνία.

Η απαξίωση οποιουδήποτε θέματος έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα, αλλά και την εξωτερική πολιτική διαρκής.

Η έννοια πατριωτισμός ταυτίστηκε κακώς -χαρίστηκε στην πραγματικότητα- με τον εθνικισμό.

Όποιος τολμούσε να αναρωτηθεί απλώς “μήπως η ελληνοτουρκική φιλία είναι μύθευμα”, χαρακτηριζόταν αυτομάτως “πολεμοκάπηλος”.

Η συζήτηση για την υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων ήταν για τους “γραφικούς” και όσοι προειδοποιούσαν για τους κινδύνους που καραδοκούν απλά “πολεμοχαρής”.

Προσθέστε και τις ισχυρές δόσεις εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από τα άφθονα “τηλεοπτικά σκουπίδια” που παίζουν όλη μέρα τα τηλεοπτικά κανάλια και νομίζουμε ότι θα δείτε το 54% με απολύτως θετική ματιά.

1234 (34)

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όποιος έχει συμφέροντα στηνν Ελλάδα (γη, ακίνητα, ενοίκια, θέση δημοσίου υπαλλήλου) ας βγει μπραστά για να μην τα χάσει. Οι υπόλοιποι εκτός από την ζωή τους (αυτό ισχύει και για την πρώτη ομάδα πολιτών), τι άλλο έχουν να χάσουν;

  2. Δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να ειναι μικροτερο το ποσοστο και απο 54% ….Αυτη η γενια ειναι η απολυτη ξεφτιλα απο καθε αποψη …θα ερθουν οι τουρκοι θα τους γ@μ@νε οθωμανικα και αυτοι θα λενε και αλλο!!! Δυστυχως μεγαλωσαμε ενα ματσο μομολα με πολυ “στοργη αγαπη προδερμ και νουτελα” Το αποτελεσμα τατου σκουλαρικια και πουστια!!!

  3. Οποιος έχει αμφιβολία για το αν είναι βουτυροπαιδα η σημερινή νεολαία, ας έλθει να δει την στιγμή που περνούν περιοδεύοντες. Πάντα συνοδευονται από τον γονέα ο οποίος δεν τους αφήνει να απαντήσουν σε καμία ερώτηση του υπαλλήλου, ακόμα κι αν πρόκειται για την πιο απλή, πχ διευθυνση κατοικίας. Ενίοτε απαιτούν να κάνουν την διαδικασία οι ίδιοι για να μην προσερχονται τα βλαστάρια τους. Δυστυχώς δεν μας σώζει τίποτα.

  4. αρκετα καλο
    με τοσο ανθελληνικη προπαγανδα τοσες δεκαετιες με τοσα δις που επεσαν για να ξαφανισουν την εθνικη ταυτοτητα παλι καλα!

  5. Εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλό το ποσοστό μας.Εξηγούμαι,ιστορικά το Έθνος μας έβγαζε κάποιους λίγους ήρωες που έσωζαν την Ελλάδα και πάρα πολλούς δειλούς οι οποίοι ή έμεναν αμέτοχοι(ραγιάδες) ή έπαιρναν το μέρος του εχθρού(δοσίλογοι).Το ότι ο ηρωισμός των λίγων γενναίων Ελλήνων ήταν τέτοιος που υπερνικούσε την δειλία των πάρα πολλών άλλων δειλών Ελλήνων δεν αναιρεί ότι στο Έθνος μας η πλειοψηφία ήταν οι δειλοί.Αυτή όμως τώρα η έρευνα που δείχνει ότι οι δειλοί έπαψαν να είναι έστω και οριακά η πλειοψηφία,μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει.

  6. ΄Οποιος θεωρεί αξιόπιστη την δήθεν δημοσκόπηση αυτού του βρετανικού περιοδικού (the spectator index), είναι και πολύ αφελής (μλκς) …Το χαμηλό ποσοστό του 54%, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, απλά τροφοδοτεί την ανθελληνικότητα … Ανθέλληνες και μισέλληνες διακινούν τέτοιες, εκτός πραγματικότητος, “ειδήσεις”, με σκοπό να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων … Δεν μασάμε …

  7. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ?

  8. Βουτυρόκωλοι, βουτυρομπεμπέδες, μαμάκηδες, τεμπέληδες, χωρίς τσαγανό. Δηλοί, άπατρεις, πουλημένα κωλόπαιδα. 54% ρε αχρείοι? αν έρθει η μαμά σας μαζί στον πόλεμο τότε μόνο θα πάτε και εσείς? Γαμήσι που σας χρειάζεται παλιο-αδερφάρες!!! Πως κατάντησε έτσι η νεολαία μας? Ποιός την κατάντησε έτσι? Χωρίς παιδεία, χωρίς θρησκεία, πισωγλέντηδες ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ.

  9. Φταίνε οι φραπέδες και οι τυρόπιτες που φράξανε τα μυαλά των νέων Ελλήνων. 54% είναι πάρα πολύ λίγο, μικρό ποσοστό αν το ίδιο γκάλοπ γινόταν στην Τουρκία εκεί θα έσπαγαν ρεκόρ. Που είναι το πνεύμα των Ελλήνων? Που είναι η προάσπιση των Ελληνικών εδαφών? Που είναι ο πατριωτισμός? Βουτυρόκωλους μπεμπέδες μεγαλώνουμε? Μαμάκηδες? Ουστ παλιό χαμούρηδες, μόνο κλανιές ξέρετε να λέτε.

Comments are closed.