Πως θα ήταν η Ελλάδα αν ο Μεταξάς δεν είχε πει ΟΧΙ την 25η Μαρτίου 1821….Είναι τραγική η κατάσταση(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Απλα πολύ κρίμα..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ!!!!!

  2. Ούτε ένας ρε μπάζα; Ούτε ένας; Κανείς δεν ήταν σωστός! Τι δουλειά είχε ο Μεταξάς το 1821, δεν είχε γεννηθεί τότε. Στους Ιταλούς το 1940 το είπε το ΟΧΙ. Να θέλεις να αποφύγεις το εγκεφαλικό σε αυτή τη χώρα και να μην μπορείς με αυτά που ακούς. Τρισμέγιστοι μαλάκες! Γι’ αυτό θα μας ξαναπηδήξουν οι Τούρκοι και όλα τα ξένα όρνια γιατί όποιος δεν ξέρει ιστορία είναι ένα τίποτα.

  3. Δυστυχώς, αυτή είναι η νεολαία που εκπαίδευσαν οι θολοκουλτουριάρηδες συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ, οι οποίοι αγωνίζονται για μεγαλύτερες προσωπικές απολαβές και περισσότερα προνόμια στον κλάδο τους, επεδή οι άνθρωποι καταβάλλουν “φιλότιμες” προσπάθειες να “μορφώσουν” τα παιδιά μας (;;;) …
    Καμαρώστε γονείς και δάσκαλοι, τα δημιουργήματά σας …
    Και σου έρχονται μετά, αυτά τα ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, να σου πουν ότι ντρέπονται που είναι ΄Ελληνες, γιατί , “ενώ κοπίασαν να αποκτήσουν πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά” (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ), η Πατρίδα δεν τους εξασφαλίζει εργασία και ανώτερο βιοτικό επίπεδο …
    Με ποιά προσόντα, ρε ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ, και με ποιό δικαίωμα απαιτείτε από την Πατρίδα ;
    ΟΥΤΕ την ένδοξη Ιστορία του τόπου σας, δεν έχετε διαβάσει, ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ , που το μόνο που σας απασχολεί είναι το “μαμ , κακά και νάνι”…
    Ου να χαθείτε, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ , ΞΕΦΤΙΛΕΣ , ΑΚΑΜΑΤΕΣ , ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ , ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ …

  4. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,
    ΑΜΟΡΦΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,
    ΗΛΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,
    που έχετε το θράσος να εγκαλείτε τις προηγούμενες γενιές και να τις κατηγορείτε ότι σας “κατέστρεψαν” …
    Πίσω στην πρώτη τάξη του Δημοτικού, ρε ΡΕΜΑΛΙΑ , να στρώσετε κ΄λο να διαβάσετε, να ξεστραβωθείτε και μετά, ΕΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ, να διεκδικήσετε το μέλλον αυτού του τόπου …
    Είστε ΑΝΑΞΙΑ , ρε κοπρόσκυλα , να φέρετε τον τίτλο του ΕΛΛΗΝΑ …
    Α να χαθείτε σκουπίδια, που δηλώνετε πτυχιούχοι με διδακτορικά, αλλά δεν ξέρετε πού πάνε τα τέσσερα … ΧΑΜΟΥΡΕΣ …
    Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ , χαραμοφάηδες , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ …
    ———-
    Γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, υπουργοί & παρατρεχάμενοι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτό το χάλι …
    Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η. !!!
    Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!
    Κ.Α.Τ.Α.Ν.Τ.Ι.Α. !!!

  5. Να σκοτώνεις και να μην τελειώνουν σ’ αυτή τη χώρα. Να ξεκινάς από τους λαθροπίθηκους και να τελειώνεις στους π__στονεοέλληνες.
    Και λέω σκόπιμα π__στονεοέλληνες γιατί δίνω κάποιες πιθανότητες να υπάρχουν και πραγματικοί ΈΛΛΗΝΕΣ σ’ αυτήν την χώρα. Μακάρι να υπάρχουν.

  6. H χειρότερη απάντηση ήταν του νεαρού αριστερού – κομμουνιστή που είπε το ΟΧΙ δεν το είπε ο Μεταξάς,άλλο με το αν έχει σχέση η όχι, το ΟΧΙ του Μεταξά με το 1821.Εκεί κολλημένοι με τις μπουρδολογίες του κόμματός τους.Το ΟΧΙ για τους αριστερούς δεν το είπε ο Μεταξάς αλλά ο λαός ενώ την αντίσταση στην κατοχή δεν την έκανε ο λαός αλλά το ΚΚΕ.Μονά ζυγά δικά τους.Απεχθάνονται το 1821 διότι δεν υπήρχαν και δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι το έκαναν αυτοί.

  7. ΒΛΗΜΑΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΕΘΡΑ ΚΑΙ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ . ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ . ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΡΜΑΤΟ ΡΟΥΧΟ Ή Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ = ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΙΑ ) ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΓΓΛΑΚΙΑ , ΓΑΛΛΑΚΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ , ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΑΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ.

  8. Ντροπή, ντροπή, ντροπή.
    Δεν υπαρχουν αλλες λέξεις. Το 1821 είπε ο Μεταξας το ΟΧΙ ε;;;;; Σα δεν ντρεπομαςτε. Και το ’40 δηλαδη τι εγινε;;; Ο Θεόδωρος Κολοκοτρωνης πολέμησε τους Γερμανούς;;;

  9. ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ , ΓΥΜΝΑΣΙΟ , ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΙΛΑ. .ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ . ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΕΘΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ . ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 27- 30 ΧΡΟΝΙΑ .ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ‘ 81 , ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η 9ΧΡΟΝΗ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΜΑΛΑΚΙΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟ).
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΙΣΜΟ , ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ.
    ( εχω συγγενικά προσωπα στην εκπαιδευση και γνωριζω πολύ καλα τα πραγματα. κάθε μερα ακουω για φρικτες καταστασεις. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΟΜΗΤΕΡΕΣ )

  10. Αυτα να τα βλεπουν στο υπουργειο απαιδειας, του αγραμματου μπολσεβικου παπαρολογου γαβρογλου και τα συνδικαλισταρια της ολμπεε ,, διοτι οι παραπανω απαντησεις ειναι το αποτελεσμα του εργου αμαθειας που παραγουν στο λεγομενο , σχολειο…οπως το καταντησαν ,

  11. εκεί στην Ελλάδα δε πουλάνε ξυραφάκια; Τι μούσια είναι αυτά;

  12. Αυτοί είναι οι σημερινοί Ελληνες .Δικαιολογημένα αισθανόμαστε υπερήφανοι σαν λαός.Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα.

  13. Ρε παιδιά μην το ψάχνετε,ένα 7% είναι που αξίζει το υπόλοιπο 93% είναι για κλάματα

  14. Και εσύ ρε Χίο πιστεύεις ότι μόνο οι νέοι θα αλλάξουν αυτόν τον τόπο. Τι να πω. Ποιοί νέοι; Αυτοί; Αυτοί δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες. Ποτέ δε θα αγαπήσει κάποιος την πατρίδα του και θα την υποστηρίξει / αμυνθεί υπέρ της ( ορισμός του Πατριώτη που χρησιμοποιείς και εσύ άπειρες φορές, κακώς για εμένα) αν δεν κατανοήσει πρώτα την Ιστορία του. Μπορεί οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας να μην είχαν τη δυνατότητα τότε λόγω των δύσκολων καιρών να μάθουν γράμματα, αυτό όμως που γίνεται σήμερα είναι αδικαιολόγητο. Πολύ πιστεύω ότι αυτοί οι παλιοί είναι οι τελευταία γενιά Ελλήνων με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού, ίσως και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας που μπορεί να μας συνδέει με το μακρινό παρελθόν. Και αυτό με λυπεί πολύ. Χρόνια πολλά σε όλους, ζήτω η Ελλάς !

  15. τραγικη η κατασταση ενας στους δεκα ο σωστος …κ υποτιθεται οτι η νεολαια ειναι πιο μορφωμενοι .ενας αχταρμας ολα μεσα στο μυαλο τους.παλι καλα που δεν ειπε το ο χ ι ο μεγας αλεξανδρος τον δεκαπενταυγουστο….

Comments are closed.