Πυκνώνει το ΜΥΣΤΗΡΙΟ γύρω από την εξαγορά του καναλιού «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη…- Ο ΜΕΝΙΟΣ φεύγει η ΕΛΛΗ έρχεται;

Κοινοποίηση:
ΣΑΒΒΒΙΔΗς

Πέπλο µυστηρίου καλύπτει την εξέλιξη της διαπραγµάτευσης µεταξύ των Φίλιππου Βρυώνη και Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά από τον δεύτερο του πλειοψηφικού πακέτου του καναλιού «Ε».
Αν και ουκ ολίγα δηµοσιεύµατα ήθελαν το deal τελειωµένο επί της ουσίας, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες της στήλης υπήρξαν σοβαρά εµπόδια τις τελευταίες ηµέρες, που παρέµεναν ανυπέρβλητα. Το πλέον ενδιαφέρον µέτωπο είναι αυτό της διαδικασίας του οικονοµικού ελέγχου που διενεργεί η πλευρά του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ στο κανάλι, ο οποίος κάθε άλλο παρά σε ικανοποιητικό βαθµό έχει προχωρήσει, µε τις διαρροές του περιβάλλοντος του Πόντιου επιχειρηµατία να κάνουν λόγο για ελλιπή παράθεση στοιχείων και έλλειψη συ νεννόησης µε τους συνεργάτες του σηµερινού καναλάρχη.

Το πρωί της προηγούμενης Πέµπτης, πάντως, άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθµού του Περιστερίου διεµήνυαν πως είχε γίνει σοβαρή προσέγγιση µεταξύ των δύο επιχειρηµατιών, ενώ κάποιοι, προχωρώντας ένα βήµα παραπέρα, έλεγαν πως οι υπογραφές ήταν πολύ κοντά. Μάλιστα, µε βάση τους εν λόγω κύκλους, η ολοκλήρωση της διαδικασίας µεταβίβασης θα είχε χρονικό ορίζοντα τον Ιούλιο του 2018. Σε ό,τι αφορά τα ονόµατα που παίζουν για τη θέση του επικεφαλής του καναλιού, αν και εφόσον αυτό καταλήξει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, πιο δυνατά ακούγεται ο πρόσφατα παραιτηθείς από την ΕΡΤ Λάµπης Ταγµατάρχης. Το γεγονός αυτό συνδέεται µε το φηµολογούµενο «φλερτ» της πλευράς του επιχειρηµατία µε την Ελλη Στάη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όλα τα κόπρανα μαζεύει ο τουρκόγυφτος $υριζαίος.

Comments are closed.