Πτολεμαΐδα: Ζευγάρι συνελήφθη με ξίφη και πολύ χρήμα από ναρκωτικά

Κοινοποίηση:
ptolem

Η σύλληψη του 20χρονου «πελάτη» τους ο οποίος είχε προμηθευτεί από αυτούς ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13 γραμμαρίων, αποκάλυψε την παράνομη δραστηριότητα ενός ζευγαριού νεαρών Ελλήνων που είχαν σημαντικά και… «μαύρα» κέρδη από την διακίνηση.

Ο νεαρός που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας, έδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι στην Πτολεμαΐδα απ’ όπου είχε αγοράσει το χασίς από τον 24χρονο ένοικό του και την 19χρονη φίλη του. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι είχε στην κατοικία του άλλα 94 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης και τρία… ξίφη άγνωστης προέλευσης!

Πάνω στον 24χρονο, μόλις συνελήφθη, βρέθηκαν ακόμη 6.025 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς. Μαζί με την 19χρονη, ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: