ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Άνδρας με γυναικεία ρούχα σέρνει γυναίκα από τα μαλλιά στη Σχολή Καλών Τεχνών

Κοινοποίηση:
mnmo

Οι θεατές κοιτούσαν αηδιασμένοι το θέαμα. Μπροστά σε ένα θέαμα που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό βρέθηκαν όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών.

 

Θεατές όλων των ηλικιών, από μεγάλους και νέους έως και παιδιά επισκέφτηκαν την έκθεση, ωστόσο την ώρα που θαύμαζαν και φωτογράφιζαν διάφορα από τα έργα που φιλοξενούνταν είδαν έναν άνδρα με γυναικεία ρούχα να σέρνει από τα μαλλιά μια γυναίκα.

Μάρτυρες σε αυτό το θέαμα έγιναν και μικρά παιδιά, τα οποία βρέθηκαν στην έκθεση μαζί με τους γονείς τους. Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά το κυριότερο είναι ποιο μήνυμα ήθελαν να περάσουν οι εμπνευστές του συγκεκριμένου «έργου»…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Την σεξουαλική απελευθέρωση. Η μεταμόρφωση του αρσενικού σε θηλυκό και η απελευθέρωση βίαιων πράξεων. Η ανωμαλία του σήμερα σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό που προσπαθούν χρόνια τώρα να μας επιβάλουν οι εβραίοι, ο εχθρός της ορθοδοξίας. Τα μισά τα έχουν καταφέρει, βγάλαμε νόμο για τους ανώμαλους και το δικαίωμα να υιοθετούν παιδάκια.

  2. ΟΙ ” ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ” ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ , ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ…. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑΣ…… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ….

  3. Συγχαρητήρια ωραία μαλακία. Μάλλον για να πήρε και την μπλούζα της με αυτόν τον τρόπο ήθελε να περάσει το μήνυμα πως θα πάρει την θέση της εκτοπίζοντας την. Το μόνο θετικό είναι πως με την ομοφυλοφιλία που προβάλλεται συνεχώς δεν θα διαιωνιστεί το ανθρώπινο είδος που έχει καταντήσει κατα ένα μεγάλο μέρος χειρότερο απο τρωκτικό. Ούτε τα παιδάκια δεν σεβάστηκαν. Μου θύμισε μια γελοιογραφία για το πως ρίχνανε τις γυναίκες οι νεάτερνταλ, τις βαρούσαν με το ρόπαλο στο κεφάλι και τις έσερναν ως λεία.

  4. Βλέπεις ένα Παρθενώνα, ένα θέατρο της Επιδαύρου, τις Καρυάτιδες, το άγαλμα του Απόλλωνα και λες πολιτισμός που άντεξε στους αιώνες και σήμερα τον θαυμάζει όλος ο κόσμος. Βλέπεις και την παραγωγή του σημερινού πολιτισμού που σίγουρα δε θα πουλάει σε 2000 χρόνια αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν τα τακούνια τα φορούσε για τις ανάγκες της υπερπαραγωγής ή τα είχε και από πριν διότι μάλλον άνετα τα καβαλούσε. Πόσο πιο κάτω άραγε να μπορεί αυτή τη κακή αντιγραφή της ελληνικής φυλής που κατοικεί στην ένδοξη άλλοτε Ελλάδα;

Comments are closed.