Πρωτοσέλιδο-φωτιά για εμπλοκή Τσακαλώτου σε σπείρα λαθρεμπορίου! Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταφεύγει η εφημερίδα, μετά από απειλητικά και εξυβριστικά μηνύματα από αλλότρια στοιχεία και σπιούνους

Κοινοποίηση:
Tsakalotos2

-Σαββίδης, Τσακαλώτος, Πανόπουλος, Κασναφέρης: Ανώτερος τελωνειακός λαλάει και δείχνει κακουργηματική σπείρα λαθρεμπορίου και φοροδιαφυγής. Τρανταχτές καταγγελίες. Ο υπουργός Τσακαλώτος κατονομάζεται ως τσιράκι του Ιβάν του τρομερού σε βρωμοδουλειές. Ευκλείδη, έχεις γράμμα από τη Σαλονίκη…,

Αυτά γράφει ο Στέφανος Χίος στο πρωτοσέλιδο του Μακελειού αποκαλύπτοντας καταγγελία ανώτερου τελωνειακού υπαλλήλου όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με όσα γράφει η έγκυρη ιστοσελίδα, KOYRDISTOPORTOCALI.COM 

1.indd

To ρεπορταζ συνεχίζεται στο φύλλο της Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ ήδη έχουν διαβιβαστεί στη νομική υπηρεσία της εφημερίδος υβριστικά αλλά και άλλα συκοφαντικά και απειλητικά μηνύματα( κάποια από γνωστή μπλόγκερ, γυναίκα με περίεργες διασυνδέσεις με το βόθρο του Μαξίμου). Η Νομική Υπηρεσία θα καταφύγει άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο χρυσος …κανει καλα την δουλεια του με τον χοντρο εμπορα αχνης .

    μην λετε πραγματα αλλα ενω ξερετε τους πραγματικους ενοχους.

  2. Σαββιδη ΟΥΣΤ! ΔΕΝ θελουμε Ρωσους νταβατζιδες στην Ελλαδαρα. Προτιμαμε ΝΑΤΟΙΚΑ, Ευρωπαικα και Αραβικα
    (αντε και λιγο Κινεζικα). Ουστ τσαμπατζιδες Ρωσοι….

  3. Το χεις παρακανει με τον ιβαν, οτι γινει φταιει ο ιβαν ναι.
    ο πανοπουλος ειχε 3 χρονια με λουτσεσκου αλισβερισια φταιει ο ιβαν και ο ΠΑΟΚ που ειναι 3 μηνες. επειδη ο ιβαν απο τη ρωσια αλλη εννοια δεν εχει να κανει κομπινα για να μην πληρωσει κτεο ο λουτσεσκου.
    λοιπον
    η αβαντα που κανεις απεναντι στον ξερεις πολυ καλα ποιον, που ειναι κατηγορουμενος σε δικαστηρια για 100 ιστοριες δεν σου κινει το ενδιαφερον, αλλα ο ιβαν οτι και καλα τι??? κονομησε και εβγαλε λεφτα απο πιο ?? απο τα 20 χιλιαρικα του λουτσεσκου ή απο τη παραγκα τη σεκαπ που θα κλεισει αμα την αφησει.
    ο ιβαν οπως θεωρω πως ξερεις στεφανε βγαζει ντζιρο ενα δυσ τον χρονο.
    ξερεις ποσο ειναι ενα δυσ? χιλια εκατομυρια. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. εξηγησε μου λοιπον τη θεωρια.
    ο ιβαν μιλαει με τον προδοτη στην κυβερνηση οπως μιλουσε και με τον προηγοημενο και θα μιλαει με τον επομενο γιατι ειναι “ξενος” επενδυτης.
    πως οτι χρειαστει το αριστοτελειο πανεπιστημιο στελνει τον ιβαν και κανει δωρεες απο υπολογιστες μεχρι εργαστηρια και κωλοχαρτα γιατι το βρωμοαθηναικο κρατος ειναι μπουρδελο αυτα τα ξες ή δεν στα πανε? και αυτο ειναι ΕΝΑ παραδειγμα

    το (παρα)κρατος των αθηνων απο τοτε που ο ΠΑΟΚ εχει κανει επιχειρηματικες πλατες μας εχει πρηξει τα παπαρια.
    μην μπαινεις στη λομπα. δεν θελουμε και πολυ να φυγουμε σε πρωταθλημα αλλης χωρας και να χουμε αλλες ιστοριες με τη χωρα γι αυτο ηρεμηστε λιγο με τον ιβαν και τον ΠΑΟΚ.

    αν κανει κολπα ο ιβαν να τα βγαζεις να τα μαθαινουμε, εμεις δεν ειμαστε κιτρινο πρασινο κοκκινα προβατα, αλλά ενα αυτο, και αλλο καθε φορα στον μυλωνακη να πουμε και πρωτοσελιδα καθε τριτη μερα με καθε ευκαιρια ο ιβαν και ιβαν. Αιντε, μεχρι και στη βουλη πιανει στο στομα του ο φιλος σου ο γουρλοματης και μιλα για πετσινα.
    Αμα θες να κτυπησεις την κυβερνηση να βρεις αλλο τροπο οχι ντε και καλα εκλασε ο ιβαν και τον ηπιε ο τσιπρας, σκανδαλο ο τσιπρας πινει πορδη ιβαν για να μη βρωμαει , παμε για εκλογες.

    καλα λεει ο αδερφος πανω δυο κρατη θελετε τελικα στην ελλαδα? γιατι εμεις προβλημα δεν εχουμε απο 1η μηνος κιολας. Η πολιτισμενη αθηνα ενα, και ολη η υπολοιπη ελλαδα δευτερο. εμεις οι μουλοι ναι, που μας εχετε κατασφαξει.

    ακομα δεν προλαβαμε να πληρωσουμε το κανονι της αεκ, οπου να ναι σκα(ε)ι και του βαζελου, ουτε δεη δε θα μπορουμε να πληρωσουμε
    εδω περα ομως διαβαζουμε για τον ΠΑΟΚ και τον ιβαν

    λοιπον αθηναιοι ,ευχομαι ο καινουργιος χρονος

    να φερει διαβατηριο στα τεμπη ,σε ισθμο κορινθου, και 500 μετρα ακτινα ανεξαρτητο κρατιδιο ο πανελληνιος συνδεσμος ΠΑΟΚ στην ομονοια, οπου οποιος αθηναιος θελει θα κανει εκει αιτηση για βιζα προς μακεδονια. και απο κει να μας διδαξετε ηθος , πολιτισμο, ντομπροσυνη, και αξιοκρατια, και δεν πειραζει εμας αφηστε μας στη μοιρα μας.
    Και πρωταθλημα στον βορρα.
    Αιντε χρονια πολλα και σεβασμο στον λαο του ΠΑΟΚ

  4. ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΠΕΙΡΑ, Ε ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΩ Ν΄ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (86 ΧΡΟΝΩΝ)….

    1. Τα σιγανα ποταμια να φοβασε συνελλην . Και αν ειναι και κουνιστα ….
      Αλλωστε και οι 300+1 μεσα στο κατοχικο εβροβουλιο των δωσιλογων ειναι συμμοριτες . Και οποιος δεν το πιστευει , ας σκεφτει μονον εαν θα μπορουσαν να διαλυσουν την Πατριδα μας οι μερικοι , εαν οι υπολοιποι εβγαιναν εξω απο τον βοθρο και εξηγουσαν στον κοσμο το σχεδιο που υπακουουν τα κωλοπαιδα που τους βαζουν να παριστανουν οτι κυβερνουν .
      Ολοι γνωριζουμε οτι αυτοι που μετρουν τις ψηφους κανουν νοθειες και ομως κανενα κ(Υ)νοβουλευτικο μαντρι δεν τολμησε να παει δικαστικα . Μονον μπλαμπλα και σανο για τους κουραδοκεφαλους ψηφοφορους τους .

  5. Στέφανε…. χρόνια πολλά…. και προχώρα… όλοι μαζί σου.

Comments are closed.