ΠΡΟΣΟΧΗ(!) μην την ΠΑΤΗΣΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ πως σας χρεώνουν ασύστολα οι διαγωνισμοί με τα ΚΟΥΙΖ και τις λέξεις! “Έχουν στήσει καλά το ΚΟΛΠΑΚΙ τους!”

Κοινοποίηση:
kinhta_xak_12

“Τηλεφώνησα 8 φορές σε κουίζ με λέξεις και με χρέωσαν 64 φορές. Έβγαλα αναλυτικό λογαριασμό και υπάρχουν συνεχόμενες κλήσεις 2 κάθε λεπτό για 30 λεπτό. Δυστυχώς δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν τις έκανα. Δυστυχώς την πάτησα. Μπράβο τους! Έχουνε στήσει καλά το κολπάκι τους. Ας πρόσεχα! Ευχαριστώ. Η εταιρεία που έχει τα κουίζ είναι η topaggi.gr”

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δυστυχώς κι εγώ είχα πέσει θύμα τέτοιας φάρσας σε κάποιο κουίζ φαγητού.Παίρνω 7 τηλέφωνα γιατί μιλούσε η γραμμή και τελικά το σηκώνω και λέω:ρύζι με χυλοπιτάκια και κρουτόν.Έλα όμως που ήτανε κινόα και όχι ρυζάκι.Χάνω από εκεί τελοσπάντων και μετά μου έρχεται ο λογαριασμός 70€.Στο μεταξύ είχα μπερδευτεί γιατί εγώ έχω cosmote και μου ήρθε λογαριασμός vodafone στο όνομά μου κανονικότατα.Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν ένα φιλαράκο που δουλεύει στη wind και μου λέει κι αυτός:πέρνα από το μαγαζί να σου κάνω συμβόλαιο φτηνό.Του το κλείνω και φεύγω.Μετά από ένα μήνα τσουπ,σκάει τηλέφωνο και καλά από το κουίζ φαγητού ότι είχε γίνει λάθος και είχα κερδίσει τελικά ένα δείπνο για δύο σε κάποιο ακριβό εστιατόριο με φτηνές και φιλικές τιμές.Φορτώνω τη γυναίκα και πάμε.Η αλήθεια είναι ότι το φαγητό ήτανε κορυφαίο αλλά πολύ καυτερό και μερίδες μικρές.Οπότε παρασυρόμαστε και τσιμπάμε περισσότερό από το κανονικό και πίνουμε και ένα μπρούσκο εκεί σχεδόν σαν ξύδι.Μας βγήκε ο κούκος αηδόνι και όταν είπα να δώσουμε κάτι λιγότερο και να μην πληρώσουμε ΦΠΑ αυτοί με κοίταξαν σαν το ΣΔΟΕ.Τελικά είχα καταμπερδευτεί και δεν ήξερα τι γινότανε με το διαγωνισμό.Και στο τέλος είχα τρομερή καούρα και ζήτησα ένα σιμέκο και δεν είχανε να μου δώσουνε.Τραγικό συμβάν ειλικρινά.

  2. Ο/Η Εξειδικευμένος βελτιωτής μπροστινού συστήματος μυγών λέει:

    Καλά να πάθεις βρε πανίβλακα ! Μου ήθελες κουΪζ ε ;
    Να βάλω εδώ ένα κουϊζ χωρίς καμία απολύτως χρέωση για εσένα ;
    Τι ψηφίζεις ;
    Ας γράψουν απο κάτω οι υπόλοιποι αναγνώστες και θα δείς ότι θα πέσουν μέσα .

    1. ΣΥΡΙΖΑ!!
      ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
      ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
      ΟΙ 64 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ; ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΗΣΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ; ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ;
      ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ!
      ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ!
      ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!!

Comments are closed.