ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΟ είναι το σωστό ΕΘΝΟΣΗΜΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Gnisio Alithino  Authentiko  Ethnosimo

“Είδα πριν απο λίγο το θέμα που αφαιρέθηκε ο σταυρός από το σήμα της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων. Επίσης διαπίστωσα ότι λείπουν οι υπόλοιπες γραμμές από το σήμα που απεικονίζει την ελληνική σημαία. Μιλαμε για πρόχειρο και κακοσχεδιασμένο σήμα!

Επίσης το ίδιο κάνει η ΕΠΟ στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών και σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος όπου οι γραμμές κοιτούν τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών! Όσο για τον σταυρό… Άλλη μια κακοποίηση και παραποίηση της ελληνικής σημαίας!

Gnisio Alithino Authentiko Ethnosimo

Σε αυτούς που αφαιρούν τον σταυρό από την ελληνική σημαία και σε αυτούς που παραποιούν και κακοποιούν την ελληνική σημαία τους στέλνω το σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία που έχει τον σταυρό συν τις 9 παράλληλες γραμμές με 5 μπλε και 4 λευκές γραμμές.”

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΒΟΛΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΛΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  2. Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου 2013 το Σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία κλείνει τα 4 χρόνια στο διαδίκτυο που αφύπνησε όλες τις ψυχές και συνειδήσεις των Ελλήνων και θα αφυπνίζει τις ψυχές και τις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων για πολλά χρόνια ακόμα.
    Όπως έγινε σήμα όλων των Ελλήνων το Σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία, να γίνει σήμα στις φανέλες σε της εθνικής ανδρών ποδοσφαίρου και σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος και να αποσυρθεί σύντομα το σήμα που είναι μια κακοποίηση ελληνικής σημαίας.

  3. Βεβαίως θα δίνουμε μεγάλη προσοχή στο σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία και θα υποστηρίζουμε αυτό το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία.

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ, ΥΨΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  5. TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥΣ!

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΩΝΕΙ KAI ΠΩΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

  7. Να στηρίξουμε, να υποστηρίξουμε και να διαδώσουμε παντού το Σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία γιατί αυτό το Σήμα-Εθνόσημο παραπέμπει στην ελληνική σημαία και μας κάνει όλους εμάς τους Έλληνες να είμαστε πραγματικά Εθνική Ελλάδος.

  8. Στα μπαράζ με την Κροατία για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Εθνική Ελλάδος πρέπει να έχει στην φανέλα της το σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία για να προκριθεί.
    Αυτή την αηδία που είναι μια παραποίηση της ελληνικής σημαίας τόσα χρόνια μέχρι σήμερα στην φανέλα της η Εθνική Ελλάδος πρέπει να αποσυρθεί.

  9. Στήριξη και υποστήριξη στο σήμα-Εθνόσημο με την ελληνική σημαία που τιμά την ελληνική σημαία.
    Αυτό το σήμα-Εθνόσημο πωρώνει τις ψυχές και τις συνειδήσεις μας όλους εμάς τους Έλληνες, μας κάνει να είμαστε πραγματικά Εθνική Ελλάδος!

  10. Αυτό το φοβερό σήμα με την ελληνική σημαία είναι η επόμενη εκδοχή του σήματος που εμφανίστηκε στις 4 Νοεμβρίου 2013. Όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.
    Πάντως αυτό το φοβερό σήμα με την ελληνική σημαία είναι το ορθό, σωστό και κανονικό σήμα που είναι το Εθνόσημο για εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου Ελλάδος και για όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος που αγνοεί επειδικτικά η ΕΠΟ.

  11. Οποιος εχει διαβατηριο να κοιταξει τη σελιδα 26/27, 28/29. Εκει που ειναι αποικονισμενες εκκλησσιες. Λυπει ο Σταυρος….. μετα μιλαμε για λιντλ και για εθνοσημα των ομαδων…..

  12. Φοβερό σήμα! Πωρώνομαι! Αυτό είναι σήμα με την ελληνική σημαία! ΠΩΡΩΣΗ!

  13. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ… ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  14. ΠΑΝΤΑ 9 ΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΥΛΛΑΒΕΣ: Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α-Ή-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ, ΣΕ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ!

Comments are closed.