ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ: Ο ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ “ΧΑΡΑΤΣΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΕΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Κοινοποίηση:
ert_MAT_533_355

Κύριε Παππά: Προσωπικά δεν σας γνωρίζουμε. Μας έχουνπει ότι είστε ένας καλός και μετρημένος πολιτικός. Αυτά μας είπαν. Αλλά. Με όσα είπατε για την  ΕΡΤ, μας βάζετε σε σκέψεις.

Αυτά που είπατε:

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου σκοπεύει η κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το σχέδιο νόμου προβλέπει επαναπρόσληψη των απολυμένων του Ιουνίου του 2013, εφόσον αυτοί το επιθυμούν, και καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού από την επαναλειτουργία.

Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε πως εξετάζεται μικρή αύξηση του ανταποδοτικού τέλους.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο νόμος «ρυθμίζει επαρκώς το νέο εργασιακό πλαίσιο, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις επίλυσης των δικαστηριακών εκκρεμοτήτων, με σεβασμό στον πολύμηνο αγώνα των απολυμένων, ταυτόχρονα όμως χωρίς ρεβανσισμούς προς τους εργαζόμενους που νομίμως εργάζονται στο σημερινό φορέα».

Επίσης, δημιουργείται το αναγκαίο πλαίσιο επίλυσης των ζητημάτων διαδοχής, αλλά και ελέγχου των οικονομικών στοιχείων και πεπραγμένων με σκοπό την εύρυθμη και ταυτόχρονα εξορθολογισμένη λειτουργία της ΕΡΤ.

Ακόμη προβλέπεται ένα απαραίτητο ετήσιο πλαίσιο ανασυγκρότησης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλυθούν συνολικώς τα ζητήματα διοίκησης, λειτουργίας, οργάνωσης του προσωπικού και εκπομπής του προγράμματος.

 Παππάς: «Αύξηση του ανταποδοτικού τέλους για να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ»

Την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όπου θα προβλέπετε μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

«Ξεκινάμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ, ενώ διευκρίνισε ότι το όνομα θα παραμείνει ΕΡΤ και θα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη «ΝΕΡΙΤ».

Αυτά που λέμε

1)Ποιος θα αναλάβει επικεφαλής για να ξεσκαρτάρει τις προσλήψεις και την αξιοκρατική επιλογή

2)Πόσοι θα είναι οι μισθοί των εργαζόμενων. Ποια τα επίπεδα τους.

3)Με τι συμβάσεις αυτές θα επανακαθορισθούν

4)Πόσοι θα είναι συνολικά οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

5)Θα ξαναφέρετε πίσω τους γνωστούς κηφήνες πρασινοφρουρούς πουν δούλευαν από το καφενείο της ΕΡΤ;

6)Υπάρχουν συγκεκριμένες ποινικές εκκρεμότητες με εργαζόμενους της ΕΡΤ που έφαγαν το καταπέτασμα και κάποιοι κατηγορούνται και μερικοί έχουν καταδικασθεί για κακουργήματα

7)Τον καιρό που έκλεισε η ΕΡΤ κολαούζοι του καθεστώτος Σαμαρά, πήραν δουλειές εκατομμυρίων ζημιώνοντας την ΕΡΤ . Θα τους καλέσετε να τα γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα;

8)Τι θα γίνει με τις εξωτερικές παραγωγές και πόσο αυτές στοιχίζουν.

9)Έχουν κλαπεί μηχανήματα της ΕΡΤ ενώ άλλα έχουν δοθεί δανεικά από δω κι από εκεί.

10)Ποιος θα κάνει απολογισμό για να μάθουμε πόσα εκατομμύρια έχει πέσει έξω το καράβι;

Και κάτι τελευταίο. Ποια θα είναι η μικρή αύξηση στο νέο χαράτσι και γιατί να το πληρώσει ο κόσμος; Και τι θα Ωφεληθεί ο λαός από την ΕΡΤ; Λάθος ήταν το μαύρο που έριξε ο Σαμαράς. Αλλά ποιος εγγυάται ότι το άσπρο το δικό σας θα είναι αντικειμενικό και αξιόπιστο με όλη αυτή τη σαβούρα που υποψιαζόμαστε ότι θα ξαναμαζέψτε εκεί μέσα;

Αυτά προς το παρόν…

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μην εισαι αφελης, πρασινοφρουροι θα ειναι ξανα αλλα αλλοι, τα παιδια τους πχ Ψαξε λιγο τον Κουρουμπλη και θα δεις οτι ΟΛΟΙ αυτοι που ηταν στο εκλογικο του γραφειο ειναι πρωην πρασινα κομματοσκυλα που βγηκαν στην συνταξη και τωρα θελουν να διορησουν τα βλασταρια τους

  2. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ… ΤΗ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. zafeiris ntouros 01/03/2015 at 1:16 am Reply
    Εγω δεν θελω ΕΡΤ,ουτε ΝΕΡΙΤ θελω,μπορω να μην πληρωνω το ανταποδοτικο κερατιατικο τελος;

    Ποοοοοοοοοοοοοόσο σωστός είσαι αγαπητέ!

    Επειδή το “χαράτσι” έχει ποικίλες μορφές!

    Υπάρχει η κάθε ΕΡΤ ΝΕΡΙΤ και άλλα τέτοια για να βολεύονται οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,φυσικά με αναλογία μετέχουν στην “ειδικότητα” και οι βολεμένοι των άλλων κομμάτων!

  4. Εγω δεν θελω ΕΡΤ,ουτε ΝΕΡΙΤ θελω,μπορω να μην πληρωνω το ανταποδοτικο κερατιατικο τελος;

  5. Ελπίζω να πάρουν ξανά την Βιβή Δρακά μπας και μας ξεπληρώσει αυτά που μας μασησε!!!

  6. Χιο κάνε εκπομπη να σε ξεφτυλισω δημοσιογραφικό της μεζονέτας

  7. “dim 28/02/2015 at 4:55 pm Reply
    ναι,ολο απεναντι τους σας βρισκουν.τι να σου πω.”

    ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ… 😀

  8. ΓΙΑ ΤΟ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ-ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ; ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΗΣΟΥΝ. ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΣΥΡΙΖΑ

  9. Μονο αν ξεκινησουμε να δινουμε ονοματα στα ισια και κανουμε επισκεψεις κατ οικον θα φτιαξουν τα πραγματα.Ξερω την οικογενεια νικου που βολευτηκαν στο δημοσιο 4 ατομα οικογενειακως.Ξερω και τον Ηλια τον τανιμανιδη που επαιρνε 70000ευρω
    εβδομηντα γραφω ετσι για να κραταει μια καμερα.Το πακοκο λευτερη καπετανακη που σπαζοταν και φιλαγε τον παπανδρεου προσφατα.Ξερω και αλλλους πολλους.Εσεις ραγιαδες μου ολοι δε ξερετε κανεναν?

  10. Ο/Η ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΟΣ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ? λέει:

    ΡΕ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΤ? ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  11. Τώρα θα προσλάβουν τα καινούργια πρώην πράσινα σκουλήκια και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΑ κατά χιλιάδες περιμένουν να μπουν , Είχα περάσει από το γραφείο του αδέκαστου ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και έφριξα όταν είδα πρασινοσκουληκες συνταξιούχους που άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ και έβγαζαν σπυριά , να είναι στην πρώτη γραμμή , όλοι αυτοί θα πιάσουν δουλειά και λίαν συντόμως , έχουν να βολευτούν κορούλες …..

  12. όταν την εκλεισαν την ΕΡΤ ολοι σκουζατε κ το θεωρούσατε πραξικοπημα.τωρα που την ανοιγει παλι σκούζετε γιατι δεν θα προσλαβει εσας . αποφασιστε τι σκατα θελετε;
    μη μιλατε για το χαρατσι που το πληρωνουμε στο λογ. της ΔΕΗ γιατι κ την ΝΕΡΙΤ-ΧΑΝΟΥΚΑ πληρωνουμε κ μαλιστα εκαναν κ αυξηση , από 6 ευρω σε 9. ηταν που μας ελεγε ο σαμαρας ο αλητης ότι θα το βγαλει από το λογ. της ΔΕΗ.
    Ερωτω κυριοι, τοτε που σηκωσατε το λαβαρο τ5ης επανάστασης για ποιον το σηκωσατε;
    τα κομματόσκυλα του κλεφτοπασοκ δεν δουλευαν εκει;
    ολοι οι δηθεν μεγαλοδημοσιοκαφροι δεν επαιρναν 1,000,000 το χρονο από την ΕΡΤ;καλα να παθουμε για ότι εχουμε παθει γιατι ειμαστε ολοι μπαζα κ παρτακηδες . βαζω κ τον ευατο μου μεσα
    αντε γεια

  13. Η δημοσιογραφία της ΕΡΤ ήταν πολύ ανώτερη από τα ιδιωτικά σας σκουπίδια , τις Παϊσιο-λογίες και χιλιάδες άλλες ειδήσεις για ανθρώπους που με το ζόρι τελειώσαν το δημοτικό.

    Η στροφή προς την ποιότητα Χιο σε αφήνει χιλιάδες έτη πίσω στην εποχή των Νεάτερνταλ. (Ουγκα μπούγκα Χρυσή αυγή)

    1. Ο αντεννα απολυει 100 ατομα,θα τα παρει λενε η ΕΡΤ,ουγκ,ουγκ.

  14. Χοχοχοχοχοχοοοοο ! Ρε τι ζούμε !
    Ο Χίος την ξαναπέφτει στην Αριστερά μετά από τις ”πλατούλες” που της έκανε προεκλογικά ! ! !
    Αυτή είναι η δημοσιογραφία του Χίου ! Και τώρα θα μας λέει ότι ”δεν συμβιβάζομαι και δεν υποστηρίζω κανέναν ” ….απλά να μωρέ …τους έκλεινα το ματάκι ….γιατί πίστευε ότι θα κάνανε την κάθαρση της σαπίλας !
    Χίε ξέρεις εσύ ρόμπα της δημοσιογραφίας , …ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ του σχολίου .Τα γνωστά δηλαδή .

  15. εστω και δεν προσλαβουν παλι τα κομματοσκυλα που κατι τετοιο μυριζομαι, εγω που δεν βλεπω ποτε αυτο το κωλοκαναλο γιατι ακριβως θα πρεπει να το πληρωνω;

  16. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΑΚΟΠΡΟΣΚΥΛ ΤΟΥ ΔΗΟΣΙΟΥ!!ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΔΞΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΤΛ!!!ΛΑΝΑ Ν ΠΑΘΕΙΣ ΛΑΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΡΟΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ!!!!ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΓΕΣ1111

Comments are closed.