ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ‘Απαιτούν’ την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ…

Κοινοποίηση:
ellada_p1

Την ισλαμοποίηση της Ελλάδας “απαιτούν” οι

Γερμανοί με περίτεχνο τρόπο, προσπαθώντας να εγείρουν θέμα καταπίεσης της θρησκευτικής ελευθερίας των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επισημαίνει πως Αθήνα, είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς κανονικό τζαμί «παρά το ότι στην Αττική ζουν 200 έως 300.000 μουσουλμάνοι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σε ανταπόκρισή της με τίτλο «Στο υπόγειο για προσευχή», είναι προφανές πως για ακόμη μια φορά οι γερμανοί δημοσιογράφοι έχουν στόχο να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους της χώρας μας με το πρόσχημα της θρησκευτικής καταπίεσης καθώς επίσης και να ασκήσουν πιέσεις για την επίσπευση της ανέγερσης του τζαμιού στο Βοτανικό προκειμένου να λυθεί το… “πρόβλημα”.

Η αλήθεια όμως είναι πως η ανέγερση τζαμιού δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με την κατοχύρωση και την προάσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας αλλά με την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και του κέντρου των Αθηνών. Ας μην ξεχνάμε πως τζαμιά σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δρουν ως πυρήνες τζιχαντιστών έως και οπλοστάσια όπως στις περιπτώσεις της Γαλλίας ενώ οι περιοχές γύρω από αυτά μετατρέπονται σε γκέτα εγκληματικότητας.

Η ανέγερση ενός τζαμιού στην Ελλάδα αποτελεί κίνηση με πολιτικό περιεχόμενο πολλών παραμέτρων που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν και όχι να αποτελέσει μία βεβιασμένη κίνηση προς ευχαρίστηση ξένων κέντρων εξουσίας, ευρωπαίων διεθνιστών και ανθρώπων που βρίσκονται παρανόμως στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: