ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το «άβατο» των Εξαρχείων είναι έτοιμο να εκραγεί!

Κοινοποίηση:
exarxeia

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος προκαλεί την πολιτική ηγεσία του τόπου, τον Πρωθυπουργό αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Μετά τα νέα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Αποστολόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι πλέον στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων δεν μπορεί να πλησιάσει η αστυνομία και παρομοίασε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί «ως χύτρα που γεμίζει με διάφορα στοιχεία παραβατικότητας και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να εκραγεί, με συνέπεια να γεμίσουν με «καυτό ατμό» οι γύρω περιοχές, κι όχι μόνο».

Ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας προσκάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο τη ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για καφέ στα Εξάρχεια, ώστε να δουν αν τα πράγματα είναι τόσο ελευθέρα και αν θα μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΥΡ ΤΟΣΚΑ , ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ . ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΕΛΕΜΠΙΑ , ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ .ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ .

Comments are closed.