“ΠΡΟΔΟΤΕΣ να πάτε στις ΚΡΕΜΑΛΕΣ σας! ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!”

Κοινοποίηση:
m1

“ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ – ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ

ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ”

Σταυρούλα

Πειραιάς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να πούμε την αλήθεια το όνομα δεν ήταν και τόσο άσχημο (σαβούρα ματσεντόνια) πετυχημένο μου φαίνεται και περιγράφει επ’ακριβώς την κατάσταση, όλα τα υπόλοιπα όμως τι χρειαζόντουσαν; γιατί να έχουν δικαιώματα μέχρι και στην ΑΟΖ του Αιγαίου; γιατί να έχουν δικαιώματα στο τι γράφουν τα βιβλία μας; γιατί να αναγνωρίσουμε υπόδουλους “μακεδόνες” και ψευτομακεδονικές εθνικότητες και γλώσσες; γιατί να τους χαρίσουμε και την ελεύθερη Μακεδονία μας;

  2. ΧΙΟ ψαξε και ανακοινωσε γραψε κατι στιν ιστιοσεληδα σου μηπως βαλει καμμια Χ.Α Η καμμια πατριωτικη εφημερηδα η κανενας ακομματιστος πατριωτης του χωρου…. κανενα πουλμαν για ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ για να μπορεσουμε να παμε ολοι…….

  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΡΓΗΣΑΜΕ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ !!! ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ … ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ

  4. Λακαμαδες ραγιαδοψηφοφοροι οι καρανικες σας πηραν τα σωβρακα και τα πουλησαν… οχι η χα.

  5. Καλησπέρα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κατατεθούν ομαδικές μυνήσεις κατά υπουργών, βουλευτών, Πρωθυπουργού και Προέδρου Δημοκρατίας για ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Θα διευκόλινε αν γινόντουσαν γνωστά ονόματα δικηγόρων που θέλουν να αναλάβουν.
    Ευχαριστώ

Comments are closed.