Πραγματική ιστορία για… κλάματα: Γιατί παράτησα τη Νομική για να γίνω πορνοστάρ!

Κοινοποίηση:
pornostar

Όπως πολλοί γονείς, έτσι και οι γονείς της Έλα Χαγκς ήθελαν από μικρή να τη δουν να μπαίνει στη Νομική…

Η Έλα δεν το ήθελε, αλλά αποφάσισε να κάνει το χατίρι των γονιών της, διάβασε και κατόρθωσε να μπει στη σχολή.

Όμως, αυτό που της έλειπε περισσότερο απ’ όλα ήταν τα λεφτά…

Η 22χρονη πορνοστάρ (σήμερα) είπε την ιστορία της στο BBC, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στο να παρατήσει τη Νομική και να ασχοληθεί με τη βιομηχανία πορνό.

«Δούλευα πολύ σκληρά, είχα μαθήματα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δουλέψω ώστε να βγάλω τα δικά μου λεφτά. Βέβαια δεν χρειαζόμουν πραγματικά τα λεφτά καθώς είχα δάνειο, αλλά ανέκαθεν μισούσα το να εξαρτώμαι από άλλους. Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου», ανέφερε η Έλα.

Έτσι, κοντά στην ηλικία των 20, η Έλα αποφασίζει να πιάσει δουλειά, ξεκινώντας κάνοντας το μοντέλο (ντυμένο κανονικά) για ερασιτέχνες φωτογράφους. Ωστόσο οι νορμάλ φωτογραφίσεις έγιναν φωτογραφίσεις με εσώρουχα και τα εσώρουχα οδήγησαν στη βιομηχανία του πορνό, όπου πολλές εταιρείες τής πρότειναν δουλειά.

«Είχα κάποιες επιφυλάξεις αρχικά, γιατί ήξερα πως θα έπρεπε να παρατήσω τη Νομική αν γινόμουν πορνοστάρ, αλλά πάντα ήμουν ανοιχτή σε αυτά τα θέματα ταμπού. Πήγαινα σε διάφορα πάρτι, αγαπούσα το σ**, με αποτέλεσμα να αποφασίσω να το δοκιμάσω», είπε.

Το πρώτο βίντεο της Έλα είχε 4 εκατομμύρια views, ενώ η ίδια προσαρμόστηκε αμέσως με τα γυρίσματα και τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να της αρέσει ακόμη περισσότερο αυτό που έκανε, γυρνώντας περίπου 15 σκηνές τον μήνα.

Ωστόσο, το να ισορροπήσει τη δουλειά της με τις σπουδές της ήταν σχεδόν αδύνατο. Γρήγορα οι καθηγητές της έμαθαν τη δουλειά της και της ξεκαθάρισαν πως το πορνό με τη Νομική δεν μπορούν να συνδυαστούν με τίποτα, λέγοντάς της πως η Νομική είναι μία επιστήμη για σοβαρά άτομα και αυτό δεν θα μπορούσε να το βγάλει μέσω του προφίλ της ως πορνοστάρ. Έτσι ουσιαστικά η πρόταση των καθηγητών ήταν σαφής… Θα έπρεπε να μείνει ή να φύγει.

«Έχοντας στο μυαλό μου το προφίλ μου, μπορούσα να βγάζω από 500 μέχρι 1.000 δολάρια ανά γύρισμα, ενώ αν πήγαινα Αμερική θα μπορούσα να παίρνω 2.000 δολάρια. Έτσι συνειδητοποίησα πως θα μπορούσα να έχω το δικό μου σπίτι και το δικό μου αυτοκίνητο, απλά κάνοντας πορνό», ανέφερε η Έλα.

Άλλωστε, η ίδια θεωρούσε πως η δουλειά της ως δικηγόρος μπορεί και να μην της εξασφάλιζε σταθερό εισόδημα ή ίδιο με αυτό της πορνοστάρ, η οποία πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

«Έχω περισσότερους από 90.000 ακόλουθους στο Twitter και περίπου τον ίδιο αριθμό στο Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το επάγγελμα δεν έχει και την κακή του πλευρά. Με φωνάζουν με χυδαίες λέξεις όλη την ώρα, ενώ όταν πρωτοξεκίνησα μία παρέα αγοριών μου είχε πει πως ήθελε να με σκοτώσει. Μου είχαν στείλει φωτογραφίες με ένα μαχαίρι. Φώναξα αμέσως την αστυνομία, φοβήθηκα πολύ», είπε η Έλα.

Μάλιστα η 22χρονη μίλησε και για την οικογένειά της.

«Η οικογένειά μου ξέρει για την καριέρα μου. Μάλιστα κάποιος έδειξε και στη γιαγιά μου τα βίντεο μου στο ίντερνετ, αλλά εν τέλει όλοι με στηρίζουν σε αυτό που κάνω. Πιστεύω πως η ζωή μου θα ήταν πολύ βαρετή ως δικηγόρος. Αντ’ αυτού, ταξιδεύω ανά τον κόσμο, γνωρίζω μοναδικούς ανθρώπους που δεν θα γνώριζα διαφορετικά», κατέληξε η Έλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: