Που είσαι χωμένος, ρε ξεφτιλισμένε πρωθυπουργε; Στη βίλα ποιου νταβατζη, κρύβεσαι ρε πολιτικό ρεμάλι; την ώρα που καίγεται η Ελλάδα

Κοινοποίηση:
ĉnjőɄ`̅ ȅ́ "Ŏτϓ PϠԇ͠ʑɓǺ ǠБϊˇӇ ԇӠōKˁʔɊǓ ЏхɁӦquot; (EUROKINISSI/ʙӔS ʁԙ̅чө

Η χώρα καίγεται.

Πήραν φωτιά, όχι τα μπατζάκια μας αλλά τα καλύτερα δάση της χώρας.

Τα καλύτερα τουριστικά “διαμάντια” της χώρας.

Κι αυτός, εκεί ψηλά, από τις βίλες των νταβατζήδων όπου φιλοξενείται “απολαμβάνει” την καταστροφή. Με ένα πυροσβεστικό σώμα που το διέλυσαν, που το άφησαν χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς λάστιχα, χωρίς μπουκάλες οξυγόνου, χωρίς λάδια, χωρίς κόσμο, χωρίς ηθικό, με ασυντόνιστη ανεπάρκεια, με ανίκανους και άσχετους ηγετίσκους, διορισμένους με κομματικά κριτήρια, με 0 προϋολογισμό και με έναν υπουργό, τον Τόσκα, εξίσουν ανίκανο και μοιραίο.

Καίγεται όλη η Ελλάδα , ρε παλιάνθρωποι. Και τα είχαμε επισημάνει όλα. Και με εκείνο το ρεμάλι τον Κατρούγκαλο, να τρέχει με τις κινέζικες σαγιονάρες, για παράτες και λόγους στα ζά.

Τσίπρας. Ο μεγαλύτερος και χειρότερος πρωθυπουργός, σε μια Ελλάδα που λιώνει σαν το κερί της Λαμπρής.

Ο δεύτερος Μαδούρο, στην χειρότερη δυσμορφία.

Πάρτε τους με τις πέτρες. Πλακώστε τους με τα μαδέρια. Βρέχτε τις σανίδες και “καβαλίστε” τους στο ξύλο.

Μας κατέστρεψαν. Και μετά μας έκαψαν. Τα κωλοπαίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά,αντί να παρακαλάτε τον Θεό να τόν έχει μόνιμα σε διακοπές μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα πάρει τον πούλο και θα ξεκουμπιστεί να φύγει, εσείς λέτε γιατί εξαφανίστηκε? Ευτυχώς που δεν εμφανίστηκε γιατί αν εμφανιζόταν η Αττική θα καιγόταν ολόκληρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Ξεχάσατε που πήγε να διαπραγματευτεί και μετά από 6 μήνες και 17 ώρες διαπραγμάτευση μας έφερε 2 μνημόνια και ξεπούλησε την Ελλάδα για 99 χρόνια? Ο άνθρωπος είναι εντελώς άχρηστος και ανίκανος.Αφήστε τον στη σαλαμούρα.

  2. Το συμπερασμα μου ειναι οτι σαν λαος φτασαμε στην απολυτη παρακμη,ξεφτιλισαμε Ιστορια και προγονους, ποντικια φοβισμενα που τρεχουν να κρυφτουν, καμια αντισταση και συγκρινομαστε μονο με τους Εβραιους του Β’ παγκοσμιου πολεμου που τους θανατωναν κατα χιλιαδες χωρις να προβαλουν καμια αντισταση

  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

  4. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΛΕΙΩΔΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΣΑ

  5. Εμφανήσου Τσιπράκο !!!! Τι κρύβεσαι βρε άχρηστε !!! Σήκω απ’την ξαπλώστρα ρε πουλημένε!!!

  6. Αυτο το ρεμαλι Στεφανε ο μεγαλυτερος ψευτης και πολιτικος απατεωνας που γνωρισε ο τοπος, σαν συγχρονος Νερωνας απο την βιλλα καποιου νταβατζη η απο την βιλλα της οικογενειας Τσιπρα στο Σουνιο καθεται και απολαμβανει την καταστροφη που η κυβερνηση του εφερε.Αφησαν οι αλητες, οι μπασταρδοι του ΣΥΡΙΖΑ την Αττικη να καει, πρωτα με τον παντελως ανικανο και Υπουργο Προστασιας του Αναρχικου, του μπαχαλακια και του Λαθρομεταναστη του προερχομενου απο το κλεφτοπασοκ, του Νικου Τοσκα και στην συνεχεια με την διαλυση της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας.Οταν μονο περυσι τα καθαρματα του ΣΥΡΙΖΑ και η αδερφη ο Γιαννης Μουζαλας διεθεσαν δυο Δις Ευρω για τους λαθρομεταναστες, δεν φροντισαν να αγορασουν καποιο αεροπλανο η πυροσβεστικο οχημα για μην καουν οι περιουσιες των ανθρωπων στην Ανατολικη Αττικη.Τσιπρα εισαι ενα ρεμαλι, οχι για Πρωθυπουργος δεν κανεις αλλα ουτε για τσα τσα σε οικο ανοχης.

  7. Ένα πολιτικό @@ επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, συλλάβετε τον και κατευθείαν για το Δαφνί.

  8. έχει κρυφτεί στα φουστάνια, όχι της τριχωτής Μπέτυς, αλλά της Αχ-Τσιόγλου, είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι το χτενίζουν το καταίφι παρεούλα…

  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η Χ.Α. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

  10. ΟΛΟΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΡΕΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΝΟΥΝ , ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ , ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠ’ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

  11. Και εσυ ρε κοματοσκυλο ξυνεις τα αρχιδια που δεν εχεις???Καλα τα λεει το αρθρο..Εχουν γαμησει την Ελλαδα οι αδελφαρες που κυβερνουν εδω και χρονια με αποκορυφωμα την συμμορια του Συριζα με το καθε απολυφαδι που κουβαλησαν μαζι τους..Διαφωνεις ρε μαλακα??
    Γιατι δεν ζητουν την συνδρομη και βοηθεια σε εναερια μεσα απο αλλες χωρες??Γιατι αν το κανουν βγαινουν εκτος σχεδειων πληρους καταστροφης της χωρας μας…Καταλαβε το αρχιμαλακα Ελληναρά!!

  12. που είναι εξαφανισμένοι όλοι οι λεχρίτες ανεξαρτήτου κόμματος.Εδώ γίνεται κόλαση και αυτοί άφαντοι. Όταν σβήσει η φωτιά θα αρχίσουν τις κοκορομαχίες στη βουλή για να ηρεμούν τους αποβλακωμένους βολεψάκηδες που τους ψηφίζουν.

  13. μην ενοχλείτε την ποντικομαμή σκέφτετε πως θα κρατήθηκε στην εξουσία το μόνο που έχει στο μυαλό του γιατί τα υπόλοιπα τα σκεφτωντε οι άλλοι στην ευρώπη δεν χρειαζετε να κουράζετε

  14. Σαν ελληνοφωνο σκουπιδι που ειναι γιατι να ενδιαφερθει ;
    Αλλωστε ποιος ξερει ποσα τους δινουν για να καψουν την Ελλαδα α) για αγωγους β) για ανεμογεννητριες και γ) για τα λαθροδιποδα που φερνουν .
    Υποψιν οτι ολος ο πολιτικος βοθρος ειναι στο παιγνιδι και γι αυτο παριστανουν τους κωφαλαλους .

  15. Κρυβετε να μην φαει ροχαλες και λεει οτι ψιχαλιζει καλοκαιριατικα,μαλλον τα πυροσβεστικα θαναι.

  16. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΑΘΕΑ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ – ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΕ ALEXIS ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΑΡΔΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΜΩΡΕ, ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΝ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

  17. Εσυ ρε καραγκιοζακο σε παραλια εχεις απλωμενη την κορμαρα σου αντι να πας να βοηθησεις να σβηστει καμια φωτια.

Comments are closed.