ΠΟΥΤΙΝ: «Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»! – Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που “ΚΑΤΕΒΗΚΕ” από το YouTube!

Κοινοποίηση:
putin_97

Ο Β.Πούτιν είναι γνωστό ότι δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί του» και δεν ανέχεται «καπελώματα» από ηγέτες της Δύσης που επιχείρησαν στο παρελθόν να τον μειώσουν όπως ο τοτε Γάλλος πρόεδρος Ν.Σαρκοζί στον οποίο η απάντηση του ρώσου προέδρου ήταν αφοπλιστική: «Θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»

Η συνομιλία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτινβ και του Νικολά Σαρκοζί έλαβε χώρα το 2007 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά κατέβηκε από το youtube. Γιατί άραγε;

Ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος Ν.Σαρκοζί είχε ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν και ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Ρωσία για να τον συναντήσει.

Στη συνάντηση ο Ν.Σαρκοζί, είχε το γνωστό υπεροπτικό του γαλλικό ύφος και έκανε το λάθος να απευθυνθεί στον Ρώσο πρόεδρο με απαξιωτικό τόνο και τρόπο σαν να μιλούσε σε υπηρέτη του!

Ο Β.Πούτιν αφήνει τον Σαρκοζί να μιλάει και μόλις ολοκλήρωσε, με ψυχρό ύφος «no joking» λέει στον Ν.Σαρκοζί: «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου»!

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δηλώνει στην γαλλική τηλεόραση δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.

Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος δίνει συνέντευξη τύπου όπου υπογραμμίζει ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα!

Αναλυτές και δημοσιογράφοι ερμήνευσαν τότε την περίεργη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη» αν και γνώριζαν ότι ο Νικολά δεν έπινε ποτέ.

Με αυτό τον τρόπο ο Ρώσος ηγέτης αντιμετωπίζει τα «παιχνίδια» των Δυτικών ηγετών δημιουργώντας την εικόνα ενός στιβαρού και πάνω απ’ολα πραγματικού ηγέτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΣΟΡΡΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΗΔΟΥΝ ΣΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ
    Οριστικό! Θα ελέγχουν και τον τουρισμό – Κάνουν λόγο για «απειλή»
    Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 11:20
    Την ανάγκη διαχείρισης των ιδιαίτερα αυξημένων τουριστικών ροών

    που αναμένονται στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, επισημαίνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρισμού, ΕΤΟΑ, Tom Jenkins, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ατζέντας 2030.

    Μιλώντας στο γερμανικό fvw, ο Jenkins είπε ότι τα μέλη της ΕΤΟΑ έχουν μεγάλη ανάπτυξη και πολύ καλές προοπτικές για το 2018, και αναμένουν αύξηση 15% στον αριθμό των διεθνών επισκεπτών.

    Ωστόσο, συνέχισε, πολλά από τα μέλη της ΕΤΟΑ, θεωρούν το φαινόμενο του υπερ-τουρισμού ως απειλή, λες και σε κάθε περιοχή έρχεται κάθε φορά ο στρατός των Περσών.

    Ως εκ τούτου, πλέον θα ελέγχεται ο αριθμός των τουριστών που θα επισκέπτονται κάθε περιοχή.

    «Υπάρχει ανάγκη διαχείρισης των ιδιαίτερα αυξημένων τουριστικών ροών», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με τους… ειδικούς», η «απειλή» του υπερ-τουρισμού είναι ορατή καθώς ήδη κατά το πρώτο 8μηνο του 2017 η αύξηση των διεθνών τουριστικών αφίξεων στους ευρωπαϊκούς προορισμούς κυμάνθηκε στο +8, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ.

    Η εταιρία βιώσιμου τουρισμού Responsible Travel προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μην εγκαταλείψουν τη συνήθεια να επιλέγουν προορισμό βάσει των επιθυμιών τους για την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία και να αναζητούν “εναλλακτικές περιπέτειες στα ταξίδια”.

    «Εναπόκειται σε εμάς, ως ταξιδιώτες, ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, διαχειριστές προορισμού, συντάκτες και λάτρεις των ταξιδίων σε όλο τον κόσμο να χαράξουμε μια νέα προοπτική για τον τουρισμό, αφουγκραζόμενοι τους κατοίκους, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας», υπογραμμίζει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ο Justin Francis.

    Στην πραγματικότητα επιδιώκεται μείωση της τουριστικής κίνησης, προκειμένου να μειωθούν κι άλλο οι θέσεις εργασίας και να χτυπηθεί το ελεύθερο εισόδημα των επιχειρήσεων, εν προκειμένω των τουριστικών!

    Τελικός στόχος να κλείσουν τα πάντα και ακόμα και τον τουρισμό να αναλάβουν πολυεθνικές.

    1. Φίλε μου έχεις δεί πόσο τουρισμό από ανατολής έρχεται κάθε μέρα? Που να φανταστούμε πόσο μεγάλα γραφεία έχουμε .

  2. Αυτός ο ΗΓΕΤΗΣ τα … κοκοψίνια του τα έχει μπροστά του Οι δικοί μας οι ξεφτίλες τα έχουν από πίσω τους!

  3. ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ

Comments are closed.