Ποτέ δεν εξευτέλισε το πολιτικό σύστημα όπως το βράδυ της Παρασκευής, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον Μυλωνάκη. Στέφ. Χίος για προδότες των Σκοπίων και για τον πράκτορα της ΕΥΠ που πήγε σκαστός από το μαράζι του για την υπόθεση του 2009 με τις συλλήψεις “πληροφοριοδοτών” στην Αλικαρνασσό

Κοινοποίηση:
xios-milonaki5-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΙΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ .ΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ η Η ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ .

  2. Το “εκρηκτικό δελτίο” έχω πάψει να το παρακολουθώ εδώ και καιρό από τότε που αντιλήφθηκα ότι απλά είναι ένας πόλος έλξης, αποκελιστικά για μεγάλης ηλικίας ανθρώπους που έχουν καμμένα το 80% των εγκεφαλικών τους κυττάρων και κοιμισμένοι αποροφούν ό,τι τους πασάρουν, αφού απλά το δελτίο υπάρχει περισσότερο για να εξυπηρετεί την προπαγάνδα υπέρ του προδοτικού αφεντικού του κυρίου Μυλωνάκη και λιγότερο για την ενημέρωση του πατριωτικού χώρου (η “ενημέρωση” είναι το περιτύλιγμα). Με αφορμή την εμφάνιση του κυρίου Χίου στο παραπάνω video, κάθησα σήμερα μετά από πολύ καιρό να το δω μήπως και αποκομοίσω κάτι αλλά και πάλι απογοητεύτηκα. Έχασα 40 λεπτά από τη ζωή μου βλέποντάς το. Για άλλη μία φορά ο κύριος Μυλωνάκης και το πάνελ του, αφού μας παρουσίασε όλους τους κολοκύθες της πολιτικής (δήθεν υπέρ ή κατά του ζητήματος της ονομασίας των σκοπίων), ως δελτίο που ισχυρίζεται ότι ανήκει στον “πατριωικό” χώρο, (όπως όλα τα συστημικά κανάλια έτσι και αυτός) αγνόησε επειδικτικά τις πολύ εμπεριστατωμένες θέσεις της Χρυσής Αυγής, δηλαδή (εκ των πραγμάτων) της 3ης πολιτικής δύναμης της χώρας και της 1ης πολιτικής δύναμης στον πατριωτικό χώρο. Δεν υπάτρχει κανένα πρόβλημα όμως. Απλούστατα γιατί αφού δεν τις παρουσίασε ο κύριος Μυλωνάκης, πήγαμε και τις διαβάσμε από το σάιτ της Χρυσής Αυγής, αξιοποιώντας έτσι τον χρόνο μας, σε αντίθεση με την προβολή του παραπάνω video που ήταν συνολικά χάσιμο χρόνου. Δικαίωμά σας βέβαια, αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω κύριε Χίο τι θέλετε και παρουσιάζεστε (τη στιγμή που τοποθετήστε ως “ουδέτερος” του πατριωτικού χώρου) σε ένα ξεκάθαρα πολωμένο και προπαγανδιστικό – υπέρ του αφεντικού τους – δελτίο και ορισμένες φορές, μαζί με τον δικό σας χρόνο, ξοδεύετε και τον δικό μας άσκοπα, τη στιγμή που περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ουσιαστική, αμερόληπτη, ακηδεμόνευτη ενημέρωση.

Comments are closed.