Πομάκος δημοσιογράφος: Ταπεινωτική ήττα του Ερντογάν στη Θράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
erntogan-emine-athina-708

Ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα σχολιάζει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν στη Θράκη στις 8/12/2017 λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οι τοποθετήσεις του Ερντογάν ήταν ανόητες. Μακάρι στην Τουρκία οι πολίτες να είχαν έστω το εν τέταρτο των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης»
«Ο κ. Ερντογάν είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα»

«Οι μουσουλμάνοι και κυρίως οι Πομάκοι γύρισαν την πλάτη σε αυτά τα προκλητικά καλέσματα που έγιναν»

«Οι άνθρωποι στα Πομακοχώρια δε διστάζουν να πουν ότι είναι Πομάκοι, δε διστάζουν να πουν ότι είναι Έλληνες»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πομάκου δημοσιογράφου στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: vimaorthodoxias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ειναι πολυ λεπτο το ζητημα της Μακεδονιας αγαπητε συναναγνωστη , καλυτερα να μην γινεται λογος για το ποιοι ξενοι ελαβαν μερος στον Μακεδονικο αγωνα ,…… εχουμε φοβηθει απο τις ιστορικες διαστρεβλωσεις που συνηθως ξεκινανε με μια απλη αναφορα , σαν την δικη σου.. ποιος ξερει τ θα αξιωνονται αργοτερα και πως , αξιοποιωντας τετοιες αναφορες

  2. Ευγε στον φιλο πομακο δημοσιογραφο…
    Τελικα ρε παιδια…εχουμε πολυ μαλακες πολιτικους!
    Να δειτε που ο βλακας ο τσιπρας θα αφησει να ψηφιζονται οι μουφτηδες…κατι που θα σημανει και την καταπιεση των πομακων οι οποιοι ως γνωστων μιλουν την πομακικη γλωσσα (αρχαια βουλγαρικη διαλεκτο) και την ελληνικη φυσικα και…σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι τουρκοι.

    Υ.Γ. Ολη την ζημια στην περιοχη την κανει το τουρκικο προξενειο της Κομοτηνης, το οποιο πρεπει να κλεισει!

  3. Οταν υπηρετησα το ’93 στην Πτολεμαϊδα, ειχα γνωρισει ενα εξαιρετικο παιδι – πομακο – απο ενα χωριο της Ξανθης ο οποιος ηταν πολυ Ελληνας στην ψυχη, μονο το θρησευμα αλλαζε και μου ειχε πει οτι διαφερουν πολυ απο τουρκους και τουρκογυφτους μειονοτικους δεν τους γουσταρουν και οτι η Τουρκια κανει οτι μπορει για να τους αλλαξει συνειδηση και πατριωτισμο…και με καποιους το εχει πετυχει.
    Η αληθεια ειναι οτι το ελληνικο κρατος εχει παραμελησει πολυ τους πομακους…μη ξεχνουμε οτι καποιοι στο παρελθον εχουν πολεμησει με το μερος της Ελλαδας οπως ο Αλη Ζεΐρ Χαβουζ στο Μακεδονικο Αγωνα…

Comments are closed.