ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! Σοκ: Στο ψυχιατρείο ο γιος του Κώστα Πρέκα – Συνελήφθη για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες! ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ MAKELEIO.GR (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
prekas

Γιος διάσημου ηθοποιού συνελήφθη για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο 45χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο και αφού την Τετάρτη είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι. Πατέρας του είναι διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της δεκαετίας του ‘60 και του ‘70 και σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Κώστα Πρέκα.
πρεκας

Παρακολουθούμε το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή!

H ευθύνη δεν περνάει πότε από τα παιδιά στους γονείς!
Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ τo ξέρουν καλά αυτό με τα κατορθώματα των αγοριών τους
Επίσης μην τολμήσει κανείς ΛΑΛΑΚΗΣ να χτυπήσει τον πατέρα που αυτήν την στιγμή περνάει το δικό του δράμα!
Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν την δουλειά τους!

Κατά την διάρκεια της ημέρας το makeleio.gr θα έχει περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΟΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ……….ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΤΤΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

    1. Δεν βλέπεις τη δική σου εμπάθεια βλέπεις των άλλων . Έπρεπε να είναι η κόρη σου θύμα να δούμε το δράμα σου.

  2. Υποστηρίζουμε Πρέκα μόνο και μόνο γιατί είναι εθνικιστής πατριώτης (δηλαδή σαν τον Χίο)

  3. ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ .ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΗΤΑΝ.ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.

  4. Μέσα στη ζωή είναι όλα.
    Στον καθέναν μας μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί οτιδήποτε.
    Εύχομαι τα καλίτερα και στους δύο.

  5. Πραγματικά λυπάμαι, πως ο γιος αυτού του μεγάλου ηθοποιού και εθνικόφρονος πατριώτη μπορεί να έφτασε σε τέτοιο σημείο…. Συμπονώ τον πατέρα Πρέκα και εύχομαι να αντέξει και αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που επέτρεψε να περάσει στην ήδη πολύ ταλαιπωρημένη ζωή του ο Θεός.

    1. Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΚΑΛΩΠΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΕΚΑ !!!!!!!!!!!!!

      1. Ο/Η Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές λέει:

        “Άπλυτους ανθέλληνες” μην αφήσουμε, τώρα αν είναι για τίποτα πλυμμένους αλβανούς τους βάζουμε και στο κρεβάτι μας, ε Πα-νούλη; Ουστ ξεφτίλο, γουστάρεις και σαπιόγερους

  6. Α ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΠΕΡΝΟΥΣΕ.
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ…..

    1. Εντάξη μπορεί η μαλακία να είναι συνώνυμο της αριστεράς αλλά ακόμη και στην μαλακία(άρα και στην αριστερά) πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά.Κακώς γράφεις μόνο για τον αρχικάπελα της βουλής.Επίσης παραβατική συμπεριφορά έχουν επιδείξει και τα παιδιά του Κουράκη και η κόρη του Δραγασάκη και ο γιος του Σκουρλέτη και τα “βλαστάρια” πολλών στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του συριζα.Από την άλλη ο Πρέκας είναι απλά ένας ηθοποιός και όχι κάποιος βολευτής εθνοσωτήρας.Άλλη διαφορά είναι ότι ο Πρέκας δεν βγήκε να υποστηρίξει και να δικαιολογήσει τις πράξεις του γιου του,δίνοντας μάλιστα και ταξική-πολιτική χροιά,αλλά ούτε και όλο το σύστημα υποστήριξε τον γιο του Πρέκα,όπως συμβαίνει με τις περιπτώσεις των γόνων των συριζαίων..Η πιο βασική διαφορά είναι ότι ο γιος του Πρέκα ότι έκανε το έκανε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.Βέβαια και στην περίπτωση των συριζαίων,όταν κάποιος ζει στην φιλελεύθερη καπιταλιστική κοινωνία,είναι μια ζωή κρατικοδίαιτος ή ανεπάγγελτος εργατοπατέρας,έχει παχυλότατες καταθέσεις σε τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού και παράλληλα δηλώνει αριστερός,ε όλο και κάποιο θεματάκι θα υπάρχει.

    2. Υπαρχει διαφορα.
      Ο Βουτσης την περιοδο που συνεληφθη ο γιος του ζουσανε μαζι οι δυο τους στο ιδιο σπιτι.
      Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηξερε τι κανει ο γιος του ασε δε που εγω πιστευω οτι τον αβανταριζε αυτος τον προετρεψε να μπει και καμαρωνε που ηταν σε αριστερη τρομοκρατικη οργανωση.
      Ο γιος του Πρεκα ειναι αλλη περιπτωση γιατι διαβασα οτι ειναι προιον καποιας ανεπισημης σχεσης ποτ ειχε στο παρελθον τον εχει αναγνωρισει μεν αλλα εδω και πολλα χρονια δεν εχουν σχεσεις εαν ειχανε δηλαδη και ποτε.

  7. Ο Πρεκας είναι ενας αξιοπρεπεστατος ανθρωπος ενας σπουδαιος ηθοποιος κι ενας μεγάλος Πατριωτης.Ισως ειναι ο μοναδικός ηθοποιος που δεν το έπαιξε εκ των υστερων “αντιστασιακός” και γι αυτο η “δημοκρατία” και η μεταπολίτευση τον έθαψαν επαγγελματικα.Αντιθετα έχει ακομα το θάρρος να υποστηριζει την 21η Απριλιου.Αυτο που συμβαίνει με το γιο του είναι μεγάλη ατυχια και κρίμα.

    1. Ατυχία είναι να γίνει κατακλυσμός και να χαλάσουν τα αγγούρια, όχι να βάλεις το αγγούρι στον πωπώ σου μανάβη. Μην δεις ανώμαλο, αμέσως να προστρέξεις για βοήθεια

Comments are closed.