Ποιος Ντάισελμπλουμ, ο Πορτοσάλτε: Καλοπέραση, πούρα, μπουζούκια και πουτάνες (BINTEO)

Κοινοποίηση:
port-630x400

Οργή, γκρίνια, και καταδίκη του προέδρου του Eurogroup για την γεμάτη μίσος και σεξισμό άποψη που εξέφρασε.

Πολύ σωστά και μπράβο και στους πολιτικούς που τον καταγγέλλουν και στο σύγχρονο «απολύτο» δικαστήριο που είναι στα social media.

Τον Άρη που δεν του άρεσε η λέξη «πόρνες» τον θυμάστε;

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Άρη Πορτοσάλτε από τον ΣΚΑΪ, το ραδιόφωνο του κυρίου Αλαφούζου και θα καταλάβετε ότι υπήρξαν και οι Έλληνες «Γερούν».

Μια στρατιά «επαγγελματιών» που άνοιξε τον δρόμο σε γενικεύσεις και την απαξίωση των Ελλήνων.

Αυτό που δεν είπε με το όνομά του ο Γερούν, ο Άρης το λέει αγοραία, γιατί όπως εξηγεί μια πιο κόσμια λέξη δεν τον αφήνει να αποδώσει πλήρως το νόημα των όσων λέει!

«…δεν νομίζω να έχει υπάρξει στην Ιστορίαμια γενιά ολόκληρη στην καλοπέραση Μπουζούκια, Πούρα, ουίσκια και Πουτάνες… μετά συγχωρήσεως, να πω τη λέξη κανονικά γιατί με το πόρνες δεν βγαίνει άκρη…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ. ΑΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ; Ο ΡΟΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ; ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΤΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΗΣΥΧΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΕ Ε….. ΒΛΑΜΕΝΕ

  2. Είσαι ενας τεράστιος εγωιστικός μαλάκας, που 40 χρόνια στήριξε το σύστημα, και σήμερα νομίζει οτι ειναι η παρθένα μαρία.
    Τα λεφτα μ***** που φάγανε κάποιοι σαν τα μούτρα σου είναι ακριβώς εκείνης της γενιάς που κατηγορείς και δεν απαιτείς να βγουν στην δημοσιότητα οι λίστες Λαγκάρντ και άλλες 30 για να πανε φυλακή αυτοί που σε στηρίζουν αλλά βγαίνεις και κατηγορείς τις γενιές, τι εκαναν μετά απο δεκάδες ωρες εργασίας απλήρωτοι.

  3. Σταθειτε ρε παιδια γιατι καπου ολοι αυτοι οι ξενοι και οι εγχωριοι εχουν ενα μερος δικιου,ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει.Ολη τη δεκαετια του 80 με τον σκατοΑνδρεα και τη δεκαετια του 90 με τους Ανδρεα και Ααρων (Σημιτης) ο Ελληνικος λαος (οχι ολοι αλλα πολλοι) αυτο εμαθε να κανει.Να παιρνει μισθους επιδοτησεις δανεια και να τα κανει ταξιδια,μπουζουκια και ουισκια.Οι μεγαλες εγχωριες παραγωγικες πηγες εκλειναν (Πιτσος,Ιζολα κλπ) βασει σχεδιου φυσικα,η χωρα δεν παρηγαγε ουτε καρφιτσα,στο δημοσιο διοριζονταν η σαρα και η μαρα με μισθους και με επιδοματα μεχρι και για πλυσιμο χεριων και για αλλαγμα σωβρακου που διπλασιαζαν το εισοδημα,οι συνδικαλισταραδες ουτε που θυμουντε τι περνανε χωρις να εργαζονται ουτε μισο λεπτο,οι μεγαλοαγροτες του καμπου περνανε επιδοτηησεις για βελτιωση παραγωγης και αγοραζαν Καγιεν (ο καμπος ειχε περισσοτερες απο το Μοναχο!),διακοποδανεια κερατοδανεια γαμησοδανεια απο τις τραπεζες μονο με το καλημερα.Και τι γινανε ολα αυτα;Φαγωθηκαν σε διασκεδαση και ταξιδια και μπυζουκια κλπ.Τα μπουζουξιδικα δουλευανε 6 μερες/εβδομαδα και ηταν παντα φουλ.Φυσικα δεν το εκαναν ολοι οι Ελληνες αυτο και δυστυχως υποφερουν τωρα και οι σωστοι και τιμιοι,ομως γινοταν σε πολυ μεγαλη εκταση.Να δεχομαστε και καμια αληθεια οσο κι αν μας ποναει,οποιος κι αν την εχει πει.

Comments are closed.