ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥEΤΕ, για το άνοιγμα λογαριασμών των πολιτικών για τη Νοβάρτις; Ξέρετε κανέναν να κλέβει εκατ. και να τα βάζει στην Πειραιώς; Ντροπή…

Κοινοποίηση:
skandalo-novartis

Ήρθε η είδηση για το άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων, καθώς και ενδελεχή έρευνα όλων των άυλων περιουσιακών στοιχείων (μετοχές κ.λπ.) των 10 πολιτικών προσώπων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis, την οποία διέταξε η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Με έγγραφό της που εστάλη σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ζητεί να της «αποσταλούν τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών και γενικώς των περιουσιακών στοιχείων των 10 πολιτικών προσώπων για τα οποία η δικογραφία στάλθηκε στη Βουλή καθώς και των συζύγων τους και των ενήλικων τέκνων τους». Η παραγγελία αφορά:

Αντώνη Σαμαρά,
Παναγιώτη Πικραμμένο,
Ευάγγελο Βενιζέλο, 
Δημήτρη Αβραμόπουλο,
Ανδρέα Λοβέρδο,
Ανδρέα Λυκουρέντζο,
Γιάννη Στουρνάρα,
Άδωνι Γεωργιάδη,
Μάριο Σαλμά και
Γιώργο Κουτρουμάνη, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους (συνολικά 38 άτομα).
Το εισαγγελικό αίτημα διαβιβάστηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία σχετικά με το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και οι εργασίες της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, η εισαγγελία ερευνά περιουσιακά στοιχεία εκατοντάδων γιατρών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε δοσοληψίες με τη συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία.

Και τώρα, ρωτάμε: Ξέρετε, αξιότιμη κυρία εισαγγελεύ, κανέναν πολιτικό-από τα λαμόγια- να κλέβει λεφτά, να ξεπλένει λεφτά, να “πλένει” λεφτά και να τα βάζει στην Τράπεζα Πειραιώς λχ; Φοβούμαστε πολύ ότι έτσι δίνεται ένα άλλοθι στον πολιτικό κόσμο να βαφτιστεί αθώος και λευκή περιστερά μέσα από μια πολύ περίεργη “κολυμβήθρα” του Σιλωάμ.

—-Για την ιστορία παραθέτουμε και ένα περίεργο σχόλιο από αναγνώστη, όχι δικού μας σαιτ, που μας έκανε εντύπωση:

“Αυτονόητο ήταν ότι θα άνοιγαν οι λογαριασμοί. Έτσι κι αλλιώς το μόνο αδίκημα για το οποίο μπορεί να παραπεμφθούν είναι το ξέπλυμα χρήματος. Αυτό ΜΌΝΟ αν βρεθεί λογαριασμός. Γιατί δεν έχουν ήδη ανοίξει οι λογαριασμοί? Και γιατί αυτό γίνεται τώρα με τυμπανοκρουσιες? Νομίζω ότι η εισαγγελία χειρίζεται την υπόθεση με επικοινωνιακούς όρους.

ΥΓ: Αντίθετα θα έβρισκα ενδιαφέρον το άνοιγμα των τηλεφωνικών κλήσεων ανάμεσα σε Τουλουπακη και Παπαγγελοπουλο. Η τόσο συχνή επικοινωνία προκαλεί υποψίες. Αν δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, γιατί το αρνούνται;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. σε σοι τους τα βαζουνε …..οχι στο ονομα τους…..κορες ,παιδια,ξαδερφια,μπατζανακια…..ολοι ψαξιμο θελουν…….και αν δεν δικαιολογουνται…..κατασχεση και στην μπουζου…..

  2. Eάν τιμωρηθεί πολιτικάντης γιά αυτό το σκάνδαλο, εγώ από Corinthians θα γίνω Palmeiras…

    1. ναι χρυσα αυγα για να ξεβρομισει ο τοπος α ρε ναζηστες φασηστες ο χητλερ σας μαραναι κοπροσκιλα!!

  3. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΕΛ.

  4. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Comments are closed.