Ποιες άραγε, είναι οι “Σούλες, Μπέμπες Μπλανς, Κάθρινς και οι Σουλτάνες του Αιγαίου», στις εκκλησιές; Τα λεγόμενα του Σπ. Καρατζαφέρη!

Κοινοποίηση:
gay-papades

Προς φωνακλάδες ιεράρχες που ανακατεύονται στην ιδιωτική ζωή μας.- «Άγιοι» γνωρίζετε την «Σούλα», την «Μπέμπα Μπλανς», την «Σουλτάνα του Αιγαίου», την «Κάθριν» και τις άλλες «κυρίες» του ράσου;

Αλήθεια τι θέλουν – μερικοί – μερικοί ιεράρχες. Απαιτούν να αναμιγνύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν. Θέλουν να κατευθύνουν τους πολιτικούς, να επιβάλουν νόμους, να μας μιλάνε για την δική τους ηθική.

Να μας υποδεικνύουν πώς να ερωτευθούμε, πώς να κάνουμε ή να μην κάνουμε έρωτα , πώς να οργανώσουμε την οικογένειά μας. Αυτοί που δεν γνωρίζουν, υποτίθεται, από οικογένειες, από παιδιά (το πολύ να γνωρίζουν καμία ανιψιά). Αυτοί που απαγορεύεται να γνωρίζουν υποτίθεται τον έρωτα.

Το κυριότερο αυτοί που θέλουν να μας κάνουν να μισήσουμε τους ομοφυλόφιλους γιατί, λένε, η θρησκεία απαγορεύει την διαφορετικότητα.

Και δεν κοκκινίζουν, δεν ντρέπονται, όταν ένα μεγάλο μέρος των ιεραρχών (και των ρασοφόρων) είναι ομοφυλόφιλοι ή μπλέκονται σε ερωτικά σκάνδαλα τα οποία σκανδαλίζουν τους πιστούς.

Αν, πράγματι, τους ενοχλεί η ομοφυλοφιλία γιατί δεν καθαρίζουν την αυλή τους; Τους γνωρίζουν καλά έναν – έναν και καλά θα κάνουν κάποιο ιεράρχες σαν τον Σεραφείμ Πειραιώς, τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης, τον Αμβρόσιο Αιγιαλείας, τον Στέφανο της Πάτρας να σιωπήσουν και να περιοριστούν στα καθαρά θρησκευτικά τους καθήκοντα.

«Άγιοι» Πατέρες διώξτε πρώτα τις «λούλες», τις Μπέμπες Μπλανς», τις «Κάθρινς» από τις αυλές σας και το ράσο και μετά μιλήστε για την διαγωγή των λαϊκών.

Υποκριτές…

Υ.Γ: Εσείς, ναι εσείς, στηρίζατε τον «Άγιος Πρεβέζης» και όλους τους «Άγιους Πρεβέζης». Εσείς έχετε εκ δεξιών σας κραγμένες» με το λιβανιστήρι. Ο Θεός να σας φωτίσει!

spirospero

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχω δείξει μ’ αυτά τα αίσχη. Θ’ αρχίσω να τσιρίζω

Comments are closed.