Ποια είναι η Αλβανίδα δημοσιογράφος που την «έπεσε» στον Νότη Σφακιανάκη! ΔΕΙΤΕ πως ειρωνεύεται το “κέρινο ομοίωμα” του ΑΡΑΦΑΤ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
albanida5

Η Fatma Haxhialiu, είναι αρχισυντάκτρια ενημερωτικού site της Αλβανίας

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει! Ακόμη και οι Έλληνες τον έχουν απορρίψει εξαιτίας της ιδεολογίας του, συνεργάτες και μάνατζερ τον έχουν παρατήσει επειδή είναι δηλωμένος φασίστας. Δεν γίνεται να έρθει να τραγουδήσει εδώ ένας άνθρωπος που είναι φασίστας, που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για πρόσφυγες και μετανάστες κι εμείς να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό, και όσοι δεν έχουν πρόβλημα με αυτήν τη συναυλία μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά για τον φασισμό και τον ναζισμό.

albanida2albanida3albanida4albanida5
Στο τέλος της εκπομπής, ζήτησε τον λόγο για μια τελευταία φορά και επεσήμανε. «Μιλάω εδώ με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, προφανώς και δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο τον αλβανικό λαό, αν και εύχομαι να είναι αυτή η άποψή τους. Αυτοί εδώ (σ.σ. οι Χρυσαγίτες) και όσοι φέρουν ή εκφράζουν νεοφασιστικές και νεοναζιστικές απόψεις, αλλά και όσοι τους υποστηρίζουν, να πάνε και να δώσουν συνεντεύξεις και συναυλίες στα σκουπίδια, εκεί που ανήκουν».

albanidaalbanida1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ(ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ)ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

  2. Και το πρώτο τσιμπούκι στα Τίρανα…
    Φήμες έχουν πως έδωσε πρώτη φορά κώλο στα 14 για ένα καρβέλι ψωμί, λίγα χρόνια αργότερα, στα 18 της, αποφάσισε να κόψει το ψωμί και να συνεχίσει να δίνει μόνο κώλο, είχε φτάσει 82 κιλά από τα πολλά καρβέλια.

  3. Συγγενής της αλβανιδας υπουργου της κωλοδαχτύλως ειναι κι αυτη; ουτε για να σκουπιζεις τη χεστρα δεν κανεις

  4. Άντε μωρη ξεκωλιαρα κρεββατογεμιστρα την μηχανή για να βγάλεις τις φωτό που την βρήκες; ή είναι κλεμμένη

  5. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ..ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

  6. Βγήκαν και τα πορνίδια και έχουν άποψη… Αει στο διάτσο παλιοσαβούρα…

  7. χαχαχα ρε ουτε τσατσα σε μπουρδελο στην φυλης δεν θα την επαιρνα …

  8. μαλλον απο κανενα κολομπαρο ειναι αυτη εχουν και δημοσιογραφους στην αλβανια?

  9. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ

  10. Μια χαρά για ξέσκισμα είναι. Τραβάτε κανένα ζόρι;

  11. Μωρή όσο και να κτυπάς τον κώλο σου κάτω, σχοινοκαθαριστήρα τον πούτσο μου δεν τον κάνω.

Comments are closed.