ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ;;;- Δείτε πόσο ΚΟΣΤΙΣΕ η κηδεία Μητσοτάκη στον ΕΛΛΗΝΑ φορολογούμενο!!!

Κοινοποίηση:
σορος

«Μου αρέσει που λένε κιόλας πως η οικογένεια Μητσοτάκη αποποιήθηκε της δημοσία δαπάνη κηδείας τη στιγμή που μόνο η μεταφορά της σορού του Μητσοτάκη στην Κρήτη από την Ελευσίνα με μεταγωγικό C130 της Πολεμικής Αεροπορίας, ξεπερνά τις 18.000 ευρώ, μόνο σε κόστος καυσίμου χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά οι υπόλοιπες διοικητικές και ανθρώπινες εργατώρες, κρατήσεις υπέρ ΜΤΣ, ΜΤΝ, ΜΤΑ, διανυκτερεύσεις τέλη αεροδρομίου, τα λοιπά προαναφερόμενα στο άρθρο 4 του ΦΕΚ 1805 (9/9/2008) στο οποίο ΦΕΚ αυτό του 2008 αναφέρονται τα κόστη πτήσεων όλων των αεροπορικών μέσων της Π.Α.!!!

Και φανταστείτε και πως τότε, το 2008 το κόστος του καυσίμου της κηροζίνης ήταν και περίπου 40% φθηνότερο από σήμερα. Δηλαδή μιλάμε για πάνω από 25.000 ευρώ σε καύσιμα κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο μόνο η μεταφορά του Μητσοτάκη στην Κρήτη με το μεταγωγικό C130 της ΠΑ ενώ η οικογένεια θα μπορούσε να τον μεταφέρει με νεκροφόρα και πλοίο της γραμμής για Κρήτη πληρώνοντας η ίδια τα έξοδα όπως κάνουν και όλοι οι Έλληνες πολίτες όταν κηδεύουν τους δικούς τους… Κατά τα άλλα, αποποιήθηκε η οικογένεια την δημοσία δαπάνη κηδεία, μη χέσω….»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Και λίγα είναι για μια τέτοια προσωπικότητα.
    Καλό ταξίδι Μεγάλε Μητσοτάκη. !!!

  2. Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ”ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ………

  3. Ναι για ΟΛΑ φταίει ο Μητσοτάκης ! Ακόμη και για την άλωση της Πόλης (1453) αυτός ΦΤΑΙΕΙ !!!

  4. απορο ποσ μιλανε για τον Μητσοτακι. εχετε να φατε? ο Μητστοτακι ποu δεν το ακοuσατε σασ φτει? α ρε τομαρια, περιμενετε γιατι δεν εχετε δει ακομα τιποτα. venezuela θα ινε παραδισο μβροστα σε αφτο ποu θα παθετε.

    1. τι θα παθουμε ρε αλμπανο ? καροτσακι θα σε παω στα τιρανα και θα τρως πετρες και χωμα ρε κομμουνι,ειδες τα ευρω εδω περα και νομιζεις θα μας κανεις και μαθημα ? που δεν ηξερες τι θα πει τυροπιτα ρε τηγανοκεφαλε.. ολη η αλβανια θα γινει Ελλαδα ρε κοπρε και εσυ θα κλαις με μαυρο δακρυ,στην τουρκια θα πας να γλυτωσεις τομαρι ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ..ΣΑΝ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΜΕ

  5. ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ……….. ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΙΩΝΟΒΙΕ ! ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

    1. ο μητσοτακης αρχοντας χαχαχαχα ..ετσι ειναι οι αρχοντες ……100 χρονια ολοι η εικογενεια βυζενει τους ελληνες ………………

  6. aaaaaa ολα και ολα λενε οτι ο νεκρος δεδικαίωται …τι ειναι αυτα τα πραγματα ;;Δεδικαιωται για σκοτεινές κινησεις επι κατοχής με τα εσ εσ ..δεδικαίωαι για την αποστασια με επακολουθο την ελευση της χουντας , δεδικαίωται για τα αρχαία που κατειχε ,,. δεδικαίωται ,για μιζες απο Αλαφουζο , δεδικαίωται για το ξεπ΄ύλημα της ΑΓΕΤ ενα κοματι ψωμι ,,δηλαδη μονο οσο κοστιζαν οι πινακες αξιας που κατειχε η εταιρια …ασε εν οψη Ολυμπιακων εργων που χρειαστικαν εκατομυρια τονοι τσιμεντου ,, δεδικαίωται για το ξεπουλημα της ΕΑΣ ,δεδικαιωται για τα κοντεινερτου στον σκατοπουστοκερατα γκλιξμπουργκ που ηταν περιουσια του λαου μας ,γιατι οι σκατοπουστοκεραταδες γυμνοι ηρθαν απο την Γερμανια (με το αζημειωτο προφανως ) και καλοφαγωτα απο τους κληρονόμους …ο λαος αυτο΄ς ποτε θα δικαιωθει δεν ξέρω

    1. ξέχασες να γράψεις το κυριότερο, διάβασα άκουσα? δεν θυμάμαι, πως καταδικάστηκε από τους Γερμανούς στην κατοχή εις θάνατον, δηλαδή συνεργασία μέχρι θανάτου με την σιμενς, και κράτησε των λόγο του

    2. Να αγιάσει το στομα σου. Εμα κάναμε ήρωες ποιους? Ελεος δηλαδή. Που καταντησαμε?

  7. Με καράβι θα ήταν μεγάλο το ρίσκο, πιθανότατα δεν θα προλάβαινε να φτάσει!!!

  8. Ναι, πολύ μεγάλος, είχε πει και το ηρωικό και πατριωτικό, σε 10 χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα Μακεδονία…

  9. Απο τους 4 που κηδεύτηκαν με τιμές πρωθυπουργού (Μελίνα Γενηματας Παπανδρέου Μητσοτάκης) ήταν ο μόνος που άξιζε να ανέβει σε κιλλίβαντα.

    1. Σωστά ο αποστάτης που παρέλαβε το χρέος στο 40% και σε τρία χρόνια το έφτασε στο 111% που νύχτα επέτρεψε στο Κοκό να πάρει τα κειμήλια του λαού από το Τατόι, 23 κοντέινερ. Που δεν τον ήθελε ΄πόλη και το νησί του.

  10. Σε 3 μήνες όλοι θα έχουν ξεχάσει το Μητσοτάκη. Σε 6 μήνες όλοι θα θυμούνται τον Παπαδόπουλο.

  11. εγω που χαλιεμαι απο ολα τα ταξιδια οπως και τα πορνοταξιδα παπα πχ στη βενεζουελα και σπηλιοτοπουλου στη ρωσια σας χαλαει να μη πληρωνω τπτ πλεον.μονο φπα αναγκαστικα στις υπεραγορες και ενφια δημοτικα τελη επειδη εχω ακινητα.
    ακου χωρις δημοσια δαπανη με c130 τη μεταφορα της σωρου.αφου ακομα σας παιρνει δωστε σανο.ολοι απο χ.α. μεχρι ανταρσυα

  12. Αναγνώστη που θες να καταγγείλει και καλά κάνεις ,,να έχεις το θάρρος να καταγγελεις τα πάντα..όπως τις μεταφορές ασθενών με μέσα της Π.Α ,, πόσο κοστίζουν ποιος πληρώνει ξέρεις..γιατί δεν γίνονται οι αεροκομιδες όπως ο νόμος ορίζει με μέσα αεροπορικά του ΕΚΑΒ..οποίος το βρει κερδίζει..Για αυτό αναγνώστη που διαμαρτυρεσε για την μεταφορά της σορού σκάσε και κάτσε στο θρανίο σου να μάθεις καλά τι γίνετε..

    1. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΝ ΧΑΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΜ………
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟΥ.
      Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΖΟΥΛΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.
      ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  13. Για κηδεια πρωην πρωθυπουργου,ειναι τα εξοδα,δεν ειναι για βολτες στον Καστρο.Αθανατος ο Μητσοτακης,και ας ψηφιζα Αντρεα, Τετοιοι πολιτικοι ανδρες,ειναι σπανιοι πλεον.

  14. Ναι αλλα για σκεψου πως αν μεταφεροταν με πλοιο,το πιο πιθανον ηταν να κατεβαινε αδειο απο κοσμο στα Χανια……….

  15. Το ταξίδι του Αλέξη στην Κούβα δεν σας ενόχλησε; Το ταξίδι μέχρι την Κρήτη για την κηδεία του Μητσοτάκη σας κάθεται στο λαιμό;

  16. Για τον ψηλό, γουστάρουμε και τα δίνουμε, ρε κοθώνι

Comments are closed.