Πικάντικες αποκαλύψεις από την Μαρία Σολωμού: “9 στους 10 άνδρες που έχουμε συνευρεθεί λίγο πριν το σεξ κομπλάρουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
solomou

Και αν και παραδέχτηκε πως υπήρξαν και περιπτώσεις που έβαλε τα γέλια, πρόσθεσε: “Κοίτα με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχω κάνει one night stand, προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είχαν άγχος και μετά είχα σχέση μαζί τους”.

Επίσης, παραδέχτηκε. “Αυτό είναι κάτι που μη σου πω, το ψιλογουστάρουν οι γυναίκες. Λες, ο άλλος τα έπαιξε, άρα;” συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μαλλον δεν εχει παει ποτε με πραγματικο αντρα…..

    1. Εδώ ίσως έχεις δίκιο.Αυτό το πιστεύω από κάποιες περιπτώσεις γυναικών που είχαν τα παράπονα τους από τους άνδρες γενικά και που έτυχε να γνωρίζω τι ακριβώς άνδρες είχαν επιλέξει να κάνουν σχέση.Αυτό ακριβώς που κατηγορούσαν ήταν αυτό ακριβώς που επέλεγαν!!!Το άσχημο ήταν ότι όταν τους απαντούσα “τα παράπονα σου στον εαυτό σου και στις επιλογές που κάνεις” ήμουν ο κακός της παρέας…άσχημο όχι που με έβγαζαν κακό,άλλωστε δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα,αλλά γιατί με τέτοιο σκεπτικό δεν άφηναν κανέναν περιθώριο στο να διορθωθούν.

  2. τι να μην κομπλαρει ο αλλος οταν δεν ειναι σιγουρος αν εισε γυναικα η ορκ.

  3. ΤΙ ΒΡΩΜΟΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ”Κοίτα με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχω κάνει one night stand”
    ”το ψιλογουστάρουν οι γυναίκες”
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΖΩΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?????????????
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ τΕΛΕΟΡΑΣιΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ???
    ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΑΠΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!!!!!!!
    ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ:
    ΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ATOMO ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ MIA ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ H ΟΠΟΙΑ ΚΥΛΩΦΩΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ AYTON ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΗΛΥ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ(ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ) ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    …..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ…………………………………………………………………..

  4. Πωπωπω ένα σκιάχτρο, πάνε άντρες με αυτό το σκιάχτρο; Πάντως για σφουγκαρίστρα κάνει.

  5. εγω κοριτσι μου δεν θα κομπλαρα καθολου με σενα απεναντι μου

Comments are closed.