“Πικάντικες” αποκαλύψεις από πασίγνωστη πορνοστάρ: “Τα πιο περίεργα που μου έχουν ζητήσει!”

Κοινοποίηση:
por191117

“Καυτές” αποκαλύψεις από την βραβευμένη Άσα Ακίρα, που έχει αποτελέσει έμπνευση για την δημιουργία της πιο ακριβής κούκλας του κόσμου!

“Πικάντικες” αποκαλύψεις για την επαγγελματική της ζωή έκανε η Άσα Ακίρα, βραβευμένη πορνοστάρ, που έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 300 ταινίες ενηλίκων.

Η 31χρονη Ιαπωνο-αμερικανίδα, που ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία της πιο ακριβής κούκλας του κόσμου αξίας 4.700 ευρώ, εξομολογήθηκε στην Daily Star Online τα πιο περίεργα φετίχ, που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

“Μ’ αρέσουν τα περίεργα φετίχ. Το πιο περίεργο που έχω δει είναι μάλλον από έναν άνδρα όταν ήμουν dominatrix. Ερχόταν στο κελί με ένα πλήρες οδοντιατρικό σετ, που ήταν σαν πραγματικό και με έβαζε να κουνάω τα δόντια του για 1,5 ώρα σαν οδοντίατρος ενώ αυτός αυνανιζόταν”.

Ερωτηθείσα για το αν έχει προχωρήσει σε σεξ με την κούκλα της, που έχει φτιαχτεί κατ’ εικόνα της, απάντησε: “Θα ήταν συναρπαστικό αν ένας σύντροφος ήθελε να κάνει σεξ μαζί με μένα και την κούκλα μου, σαν να είμαστε δίδυμες. Νομίζω ότι θα μπορούσα σίγουρα να μπω σε αυτό τον ρόλο. Ένα άλλο παράξενο θα ήταν αν κάποιος είχε σεξουαλική επαφή με την κούκλα μου και με έβαζε να παρακολουθώ ότι μια γωνιά του δωματίου”.

Η Ακίρα επεσήμανε, επίσης, ότι δεν φοβάται ότι τα ρομπότ για σεξ θα μειώσουν τη δουλειά της. “Δεν νομίζω ότι η κούκλα έχει το πάνω χέρι και σίγουρα εγώ δεν είμαι έτοιμη να σταματήσω το πορνό. Πάντα έλεγα ότι θα σταματήσω να κάνω σεξ μπροστά στην κάμερα όταν αυτό δεν θα είναι πλέον διασκεδαστικό για μένα. Είμαι στο σημείο που αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θα έρθει ποτέ αυτή μέρα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: