Πιασμένοι χεράκι-χεράκι Κικίλιας και Μπαλατσινού στην Πάτμο

Κοινοποίηση:
kikilias_balatsinou2

Πιασμένοι χεράκι-χεράκι φωτογραφήθηκαν να περπατάνε στα καλντερίμια της Πάτμου ο Βασίλης Κικίλιας (43 ετών) και η Τζένη Μπαλατσινού (46 ετών).

Σύμφωνα με  φωτορεπορτάζ, Κικίλιας και Μπαλατσινού βρίσκονται σε κοινές διακοπές στην Πάτμο.

Το νησί της Αποκάλυψης είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Τζένης, συνεχίζει το Πρώτο Θέμα, και δεν περνά καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια που να μην το επισκέπτεται, ενώ κατά καιρούς έχει δηλώσει πόσο πολύ αγαπά τον συγκεκριμένο τόπο που τον θεωρεί σαν το προσωπικό της ησυχαστήριο.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η Πάτμος είναι το νησί στο οποίο θέλει να γεράσει.

Κικίλιας και Μπαλατσινού εθεάθηκαν να είναι μαζί τόσο στην πόλη της Πάτμου, να περιδιαβαίνουν μαζί τα μικρά γραφικά σοκάκια αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αίγαιου σε παραλία του νησιού.

Έφαγαν μαζί στα γνωστά για τους παραδοσιακούς μεζέδες εστιατόρια του νησιού και ήπιαν το ποτό τους στα στέκια της πόλης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και η Τζένη Μπαλατσινού ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών και όπως φαίνεται αποφάσισαν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες μέρες μαζί. Το μέλλον θα δείξει.

Πάντως ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά το Δεκαπενταύγουστο, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις της θέσης του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, δεν του επιτρέπουν πολυήμερη απουσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Βασιλάκη, έχεις αδυναμία στις σταφιδιασμένες , βλέπω…

  2. Ταιριαχτό ζευγάρι. Μετριοτητες και οι δυο τους, μην πω απλά οτι ειναι για τα σκουπίδια.

  3. νεος ανθρωπος σχετικα ο βλακας κ βρηκε γκομενα τη μανα του,και μετα περιμενουν οι βλακες της νδ να τους σωσουν ,αυτοι που ειναι αξ ορισμου ηληθιοι…

  4. Βρήκε νέο χορηγό τώρα.τωρα που φαληρισε ο Κωστόπουλος πάμε σε νέο χορηγό με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου…..

  5. Ήθελα να ήξερα τι λένε στα παιδιά τους κάτι τέτοιες κυριούλες κάθε φορά που είναι με καινούριο σύντροφο.Φυσικά ο κάθε άνθρωπος αν αποτύχει στο γάμο του έχει δικαίωμα να κάνει καινούργιο δεσμό΄,αλλά όλες αυτές οι υποτιθέμενες αναγνωρίσιμες τους αλλάζουν κάθε τόσο και το διαφημίζουν βγαίνοντας χεράκι χεράκι και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά τους βγαίνουν προβληματικά.

  6. Μιας και κανείς διακοπές με τα δικά μου λεφτά ρε μεγάλε, ρίξε έναν πούτσ@ και για μένα

Comments are closed.