Πατέρας κλωτσάει τον γιο του επειδή έπεσε στο χιόνι! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pateras-xioni-gios-630x400

Ένας πατέρας στο Κιργιστάν εθεάθη να κλωτσά τον μικρό γιο του επειδή το παιδί έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να σταθεί στο χιόνι.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ένα πατέρα, 50 ετών να κλωτσά το παιδί του σε ένα πεζοδρόμιο στην πόλη Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν. Μετά από αρκετές προσπάθειες να σηκωθεί, όλες τους αποτυχημένες, ο πατέρα κλωτσά το παιδί στο γοφό του.

Τελικά σηκώνει το παιδί σαν να ήταν σακί και το σέρνει όταν δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο πατέρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη όταν το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σουταρει και γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ !!!!!!!!!!!!!

  2. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΗΧΑΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΩΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

  3. καταρχιν αυτος ο τενεκες θελει κρεμασμα. αλλα μου την δινει αυτη η δημοσιογραφια σας ρε μαλακες. στο τελος το τιναζει απο τα χιονια δεν το δερνει. πειτε μια φορα τα πραγματα με το ονομα τους ρε ηλιθιοι. την τριχα παντα να την κανετε τριχια. στραβοι εισαστε; δεν βλεπετε; σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω αυτο το υποκειμενο αλλα για μενα το χειροτερο πραγμα ειναι το ψεμα και μετα ολα τα υπολοιπα. ελεος με τα ψεματα σας. αλλα οπως μαθει απο το σπιτι του κανεις. την σημερον ημερα εχει καταντησει το ψεμα μοδα.

  4. ΑΛΛΟ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…..

  5. ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!

Comments are closed.