Παρκάρισμα σε χώρο στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α στην Έδεσσα: “ΘΡΑΣΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Αντιδημάρχου – παιδαγωγού” – Ο Δήμαρχος Έδεσσας δεν βλέπει τι γίνεται στο δημαρχείο του ; Ντροπή και αίσχος!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
97eb75d0_o

“Θαυμάστε φίλοι και φίλες τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ οικονομικών του Δήμου Έδεσσας – Βεγορίτιδας , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της ΕΔΕΣΣΑΣ να έχει παρκάρει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του στο ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων του αυτούς τους ανθρώπους.

Τι να πει κανείς για το θράσος και την πολιτική αλητεία τους , όταν δεν ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΆ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , καθώς γνωρίζει ο αντιδήμαρχος ότι υπάρχουν εργαζόμενοι με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν αυτό το σημείο. Αλλά και ο Δήμαρχος Έδεσσας δεν βλέπει τι γίνεται μπροστά στο Δημαρχείο του, ρωτάω ο αφελής….

Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος είναι ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ  ( πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ήταν και ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ , ΣΕ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!!!) και σημερα είναι γραμματέας της ΚΕΔΕ (Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος) οπότε αντιλαμβάνεστε ότι βρισκόμαστε σε μια φθίνουσα κοινωνική πολιτική που ξεκινά από την ίδια την δημοτική αρχή.

Άλλωστε η πολιτική αυτών των ανθρώπων σε μια εποχή κρίσης και ακραίας φτώχειας είναι οι μηνύσεις σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους του Δήμου, χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη, ανθρωπισμό, σεβασμό στον συνανθρώπο μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δείτε το δημοσίευμα από το tastv.gr:

ΕΔΕΣΣΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α.

Πως θα σας φαινόταν αγαπητοί συμπολίτες αν προσπαθουσατε να εισέλθετε στο δημαρχείο της Έδεσσας είτε καθήμενοι σε αναπηρικό καροτσάκι, είτε συνοδεύοντας κάποιον συνάνθρωπο σας που έχει ειδικές ανάγκες και κάποιος ασυνείδητος για να μη πω βαρύτερο χαρακτηρισμό σας” έκλεινε ” την είσοδο από την ειδικά διαμορφωμένη μπάρα για αναπηρικά αμαξίδια ? Θέλετε και συνέχεια, τι θα λέγατε αν αυτός που το έκανε, παρκαρωντας το αυτοκίνητο του, ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Έδεσσας και Βεγοριτιδας κ. Μουρατογλου.

Ο κύριος αυτός ,εκλεγμένος από τους συμπολίτες του , έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τόσο τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, όσο και τους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς στον Δήμο εργάζονται συμπολίτες μας με αναπηρία. Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό. Άραγε ο Δήμαρχος Έδεσσας δεν βλέπει τι γίνεται στο δημαρχείο του;

Ντροπή και αίσχος το λιγότερο σε αυτούς που διοικούν και έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα. Αλλά ποιος να δώσει το παράδειγμα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών;

Όλοι είμαστε γνωστοί σε αυτή την πόλη…

Ο γείτονας της περιοχής του Δημαρχείου

ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ

Αντικρίζοντας τις φωτογραφίες που μου έστειλε αναγνώστης μας (άσπρη BMW παρκαρισμένη μπροστά στη ράμπα ειδικής πρόσβασης του Δημαρχείου) σκέφτηκα ότι πρόκειται για άλλον έναν οδηγό  αυτοκινήτου που θεωρεί δικαίωμα του να παρκάρει οπουδήποτε αρκεί να βολευτεί αυτός, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους (άτομα με ειδικές ανάγκες, μανάδες με καροτσάκια, πεζούς και οτιδήποτε είναι ανίσχυρο στην παρουσία του).

Όταν όμως αντιλαμβάνεσαι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είναι παιδαγωγός, αντιδήμαρχος και γραμματέας της ΚΕΔΕ καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε σε μια φθίνουσα (κατήφορο θα λέγα) κοινωνική πολιτική που ξεκινά από την ίδια την δημοτική αρχή.

Όταν λοιπόν το ζητούμενο είναι μια άλλη πολιτική, μια άλλη στάση ζωής διαφορετική από την κυρίαρχη, η δημοτική αρχή αδυνατεί να παίξει ηγετικό- κυρίαρχο ρόλο αφού κατά βάση δείχνει αδιάφορη για την ζωή των άλλων των  κατά βάση ανίσχυρων.

Η κοινωνική πολιτική, οι μικρές μάχες που πρέπει να κερδίσει ο Δήμος μας, με την δημιουργία ισχυρών κοινωνικών δομών, σε μια εποχή κρίσης και ακραίας φτώχειας έχουν σαν κύριο συστατικό την κοινωνική ευαισθησία, την αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό, τον σεβασμό του συνανθρώπου μας.

ΤΑΣΟΣ ΣΙΩΝΗΣ/tastv.gr

screen033

97eb75d0_o b0e61e00_o 4c7edf30_o c6469756_o 79701b3d_o

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εμένα ήρθαμε από το Σιδηρόκαστρο και μας έλεγαν Αλβανούς συνέχεια με το θείο μου.Εγώ Ελληνικά μιλώ καλά και στην αρχή ήξερα μόνο καλημέρες να λέω και κάτι βρισές.Αλλά εμείς είχαμε το Χριστό σε κάτι εικόνες και πηγαίναμε σε μια εκκλησιά που ο Χότζα έκλεισε μετά.Άρα βορειοηπειρώτης και εγώ την Αλβανία δεν την ένιωθα τόσο καλά όσο Ελλάδα.Αυτός ο θείος ήταν ανάπηρος πολύ και όταν τον πέρασα από τα σύνορα είχε σπάσει το καρότσα από τις πέτρες και τα χώματα στο δρόμο και τον πήρα στην πλάτη.Τώρα έχουμε λίγο τις οικοδομές μας που φτιάχνουμε και αυτός είναι το μυαλό που μας διατάζει και εμείς τα χτίζουμε.Αυτός έχει ένα μεγάλο τσιπ Καγέν που το έφερε από το Ελμπασάν για να μην πληρώνει τα σήματα στον Τσίπρα Και το λοιπόν αυτόν συνέχεια τον παρκάρουν στις ράμπες του και μια φορά είχε πέσει στο πεζοδρόμιο και ήτανε ακούνηντος δυο και ώρες.Και κάτι τσογλάνια τον έβγαζαν βίντεο.Αυτή η κατάσταση είναι κακή και άσκημη και είναι και ανάπηρος και τον προσβάλουνε έτσι και δε νοιάζονται ούτε καν στο μικρό.Εμείς νιώθουμε Έλληνες και φοβόμαστε να μιλήσουμε τη γλώσσα μας επειδή θα μας πούνε Αλβανούς ναι αλλά εμείς χτίσαμε την Ελλάδα και έχω κάνει και παρέλαση και μου άρεσε.Να ξέρετε δεν είμαστε ούτε κάτι ουτσεκάδες ούτε τον αετό κάναμε αυτό με τα χέρια.

  2. Από πότε έχει να περάσει έστω και έξω από σχολείο ;

  3. Σαν δεν ντρεπεται ο γαιδαρος.Ειναι και εκπαιδευτικος.Δινει το καλο παραδειγμα.

  4. 5.000ευρώ πρόστιμο,5.000 ώρες κοινωφελούς εργασίας να αδειάζει τα καλαθάκια για τα σκουπίδια και να αγοράζει με δικά του χρήματα τις σακούλες,αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για πάντα και απόλυση χωρίς αποζημίωση!!!Καλά θα ήταν,ε;;;;

Comments are closed.