ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ Τσακαλώτος, Φίλης, Καρανίκας στο ΓΛΕΝΤΙ των GAY!!!- Θέλουν να μας ΠΟΥΝ… ΚΑΤΙ;;; (ΦΩΤΟ- ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Για μια ακόμα χρονιά, τη δωδέκατη συνεχόμενη, η πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιείται στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος.

Από τις 12.00 το μεσημέρι, οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, μεταξύ αυτών, των ΛΟΑΤΚΙ ΑΜΕΑ, η Atlas, που υποστηρίζει ΛΟΑΤΚΙ πρόσφυγες, οι οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», η ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ άνω των 50 χρονών, «Περήφανοι Πρεσβύτεροι» (Proud Seniors) και πολλές άλλες, βρίσκονται στα περίπτερά τους, με έντυπο υλικό και δώρα, συνομιλώντας με τους επισκέπτες και τους περαστικούς για το δικαίωμα των ανθρώπων στον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ελευθερία της έκφρασης, τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό, κλπ.

Το «παρών» δίνουν πολιτικές ομάδες και κόμματα, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας. Παρούσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ανάμεσα στα περίπτερα ξεχωρίζει αυτό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο έδωσε το παρών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Με το πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε, ακόμα, και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νίκος Φίλης και η Αννέτα Καββαδία.

Επίσης, το «Pride» στηρίζουν με την παρουσία τους φοιτητικοί σύλλογοι, όπως από τη Νομική Αθηνών, αλλά και οι αστυνομικοί.

Ουρές κόσμου περιμένουν να βαφτούν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου -σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας- με τη «ζωγραφική προσώπου» (face painting). Πιο δίπλα, άλλοι τυπώνουν πλακάτ, μπλουζάκια και τσάντες με φράσεις, όπως «Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι απλώς άνθρωπος», «Δεν είναι μια φάση», «Είμαι γκέι και σας καίει». Η καθιερωμένη παρέλαση του Athens Pride ξεκίνησε στις 19.00.

Το φετινό σύνθημα του «Pride», «Θέμα Παιδείας», «αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην Ελλάδα. Ο όρος “παιδεία” “εμπεριέχει, με την ευρύτερή του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον εκπαιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.
Ο Άγγελος Σκίμπας είναι μέλος της συλλογικότητας «Πολύχρωμο Σχολείο», η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους. Από το 2009 παράγει υλικό και επιμορφώνει εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων σχετικά με ζητήματα ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. «Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, γιατί δεν υπάρχει κανενός είδους εκπαίδευση στη χώρα μας για θέματα φύλου. Ούτε στις σχολές οι φοιτητές λαμβάνουν κάποια ενημέρωση, ούτε σχετικά μαθήματα, ούτε υφίσταται κάποιο πρόγραμμα από το υπουργείο. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο συνέδριο, που κάναμε, από την μεγάλη προσέλευση των εκπαιδευτικών», αναφέρει στο Αθηυναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σκίμπας. Προσθέτει, επίσης, πως, σχετικά με τα ζητήματα φύλου, είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία το στερεοτυπικό άνδρας- γυναίκα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάθε φύλο. Σιγά- σιγά, όμως αυτό, μπορεί να αλλάξει.

Σημειώνεται πως ανακοινώσεις υποστήριξης του «Pride» εξέδωσε, μεταξύ άλλων η Περιφέρεια Αττικής, ο δήμος Αθηναίων, ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω της συνέντευξης στο έντυπο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας «antivirus», μίλησε για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, για το σύμφωνο συμβίωσης και τον πολιτικό γάμο. Επίσης, διπλωμάτες από 29 πρεσβείες στην Αθήνα συμμετέχουν και εκφράζουν την υποστήριξή τους στο Athens Pride.

Μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν όταν ο πρέσβης της Ιρλανδίας ανέβηκε στη σκηνή του Gay Pride με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους και δήλωσε ότι αν κάποιο από τα παιδιά του τού έλεγε ότι είναι γκέι, θα το αγαπούσε το ίδιο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. orea bouli poustidon exi dikio o koutsogermanos na mas pida otan sta pazaria exoume mia poustra e re xrisabgitiko gamisi po teloun

  2. Η Πατριδα καταστρεφεται και τα βρωμοκομμουνια ασχολουνται με τον πρωκτο τους ου να χαθητε σιχαμενοι.

  3. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  4. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ;

  5. Ολοι αυτοι του συριζα βγηκαν να παρελασουν μονο και μονο για να πανε κοντρα στην Ορθοδοξια.

    1. Ψιτ μαγκάκο,μη νομίζεις ότι όλη μέρα ασχολείται ο κόσμος με την ορθοδοξία σου.Ελάχιστοι πια πάνε στις εκκλησίες σας και ακόμα και οι πιο πολλοί που λένε ότι είναι χριστιανοί το κάνουν από συνήθεια,ας αρκεστούνε λοιπόν να πάμε στις εκκλησίες για κανά γάμο ή βαφτίσι και ας τελειώσει εκεί αυτό το ψέμα.Όποιος γουστάρει ορθοδοξία να πάει στο Άγιον Όρος.Επίσης να ευχηθώ κακό ψόφο στα μουσλίμια και σκατά στα μούτρα των συριζαίων και των ξεφωνημένων αδερφάρων του gay pride.

  6. Αυτους ψηφησε ο κολοελληνας …και τωρα διαμαρτυρετε…δεν εινσι αμοιτος ευθηνων,,αυτο που δεν κσταλαβα ειναι γιατι θελουν να κανουν κ αι τους αλλους σαν τα μουτρα τους ,,,ποιος τους πειραξε τους βλαμενους,,, μην ασχοληστε με τις κοπριες.. οι αλλοι οι βλακες πηγαν και τα παιδια τους για να παρουνε παιδεια,,, πιο βλακας πεθαινεις…

  7. εντωμεταξύ αυτοί οι ίδιοι έχουν κουβαλήσει το ισλάμ στην Αθήνα, θα πέσει πολύ γέλιο όταν οι πρώτοι που θα σφάξουν τα πακιστανοτζιχάντια θα είναι οι πούστηδες!!!

  8. Είναι Υπερήφανοι λένε….(!)Ο λόγος?Ας μας απαντήσουν γιατί είναι…Για τα αγγούρια που βαζουν από πίσω είναι Υπερήφανοι??

  9. Ο Τσακαλώτος έχει ένα θέμα με τα πουτσ…κια!

  10. ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Κ Η ΠΕΙΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΚΕΥ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΗΛΙΑ Κ ΕΝΩΧ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΕΝΩΧ Κ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

  11. ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Κ Η ΠΕΙΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

  12. αν είναι μάγκες οι ίδιοι και αυτοί που τους υποστηρίζουνε να πάνε να κάνουν gay parade στην Σαουδική Αραβία, στο Πακιστάν κλπ..

  13. Έλα μωρέ τον δαγκωνουν λιγουλάκι τα παιδιά του γλυφουν το παγωτό

  14. Μην ασχολειστε με τα ανωμαλα ερμαφροδιτα σκουπιδια.Συντομα θα ψωφανε σαν τα ποντικια απο τις τοσες αρωστιες που κουβαλανε και θα περασουν καλα αργα και βασανιστικα στην κολαση που θα πανε.ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ.

  15. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΑΝΤΙΦΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  16. Ενα παιδι θανατωθηκε στην αυλη του σχολειου του
    Οι γονεις ζητουν τον λογο απο την πολιτεια
    Η πολιτεια αδιαφορει, αλλα παρισταται στην παρελαση των πουστηδων.

  17. ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ

  18. EΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΞΕΧΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ . Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΝΚ .

  19. αυτην την κοινωνια θελουν μα οταν ανοιξεις αυτο το χαζοκουτι απο το πρωι σε ολα τα εμετικα προγραμματα που κανουν καθε μερα ολες οι λουγκρες χασκογελανε και καμαρωνουν που θα επρεπε να ντρεπονται και να κρυβονταιτι να περιμενει κανεις απο αυτα τα ατομα περιθωριου. καμαρωνουν κιολας το οτι ειναι ανωμαλοι

  20. του φουστη γηνετε δεν αντεξανε τα ροζ κιλοτακια και πηγανε χαχαχα η φανερομενεσ τορα

  21. Πούστηδες αδερφέ μου , πούστηδες !!!
    Μπλέξαμε με πούστηδες , που το έχουν καμάρι να το κάνουν χαβαλέ στους δρόμους !!!
    Εκεί έχουμε καταντήσει , πούστρες του γλεντησμένου κώλου !!!
    Ααααααααα να χαθείτε …. ανώμαλες …..κουράδες !!!
    Στράτος Δ.

  22. Καποιος να γαμησει τα παιδια τους ρεεεεεεεεεεεεε. Κωλογρεκυλοι κουμουνοσκυλα……

  23. Μια ατομικη σε συτην την κολοχωρα με αυτον τα σαπιο λαο……..γινεται…..!!!!!!

  24. Κάτι παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν κάνω λάθος…
    Οι Αναρχικοί Του Συστήματος έχουν ρεπό από τους μασόνους σήμερα κ δεν τα σπανέ στο σύνταγμα…?
    Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει αν οι Αναρχικοί Του Συστήματος έχουν χαλάσει κάποια παρέλαση ομοφυλόφιλων, όπως κάνουν σε πορείες που είναι κατά του συστήματος…

  25. Βρωμόπουστες , παλιόπουστες , λουλούδες , κουνιστοί , στριγκάτοι , τακουνάτοι , φούστηδες , στο δια ταύτα , δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του , να κάνουν όμως παρέλαση οι βρωμόπουστες , να το παίζουν τα κανάλια και τα media γενικώτερα σαν το ωραίο( είναι λέει θέμα παιδείας ) γεγονός της ημέρας και να επιδιώκουν και να καταργούν ή να εξευτελίζουν τις παρελάσεις στις Εθνικές μας επετείους το λιγότερο που έχω να γράψω είναι μπλιάχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!! …….παλιοπούστηδες που φθάσατε την Πατρίδα , το Εθνος σε αυτά τα αίσχυ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.

  26. Για την μαντάμ Τσακαλώτου δεν είχαμε καμιά αμφιβολία.Τον ξέσκισαν οι ξένοι τοκογλύφοι με νέο μνημόνιο και κατόπιν πήγε και παρέλασε με τους γκέι.Όσο για τον Φίλη εντελώς αναμενόμενο να είναι στο GAY PRIDE.Με την κοιλάρα που έχει η μόνη στάση που καταφέρνει είναι στα τέσσερα όπως όλη η κυβέρνηση των πούστηδων του ΣΥΡΙΖΑ.Βοιδόπουτσα χρειάζεται σε όλα αυτά τα πουσταριά και τίποτα άλλο.

  27. ο ευκλειδης ειναι η χαρα των π……. δεν τον βλεπετε με τι καμαρι και χαμογελο παρελαυνει
    τον εχουν κανει κουμποτρυπα στις συνεδριασεις των υπουργων αλλα αυτος το χαιρεται και στο τελος την πληρωνουμε ολοι εμεις…..καλα να παθουμε αφου τους ψηφισαμε….

  28. …ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ” ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ;

  29. Μην τσακωνόμαστε, είμαστε έλληνες όλοι και έχουμε το ιχώρ βαθιά μέσα μας. Πολύ βαθιά όμως και μας αρέσει. Ζήτω το έθνος

  30. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ……

  31. Ωραιο τριο μανταμ τσακαλωτου χοντρομπαλας και ο χασικλας συριζεικες καταστασεις

  32. Η ΞΕΦΤΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ..ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ..ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΤΕΛΟΣ

  33. Γνωστοί στριγκακηδες πισωγεμηδες……αυτοι σας κυβερνάνε από π@¥$τηδες τι περιμένετε προκοπή?

    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ……. Η ΦΤΕΡΟΥ Δ Ε Ν ΗΤΑΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ……….Η ΦΤΕΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΔΡΟΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ, ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ….. ΤΙ ΘΛΙΨΗ…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ………ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ , ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΔΩ,,,,,,,,,,,,

Comments are closed.