Παρέμβαση των Αμερικανών στα εσωτερικά της χώρας για το Noor 1

Κοινοποίηση:
Noor1

Έκθεση- βόμβα από το Gatestone Institute που δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Noor 1 στον απόηχο των όσων είπε ο Πάνος Καμμένος, αλλά και της εισαγγελικής παρέμβασης.

Το Gatestone, think tank εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ, το οποίο πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, συνδέει την υπόθεση με χρηματοδότηση ισλαμιστικής τρομοκρατίας!

«Ο πραγματικός ένοχος, παρ’ όλα αυτά, είναι το «βαθύ κράτος» και οι δεσμοί του με το Ιράν, μέσω του εμπορίου ναρκωτικών. Αποτελεί κοινό μυστικό μέχρι και σήμερα πως τα έσοδα από το εμπόριο ηρωίνης χρησιμοποιούνται από τα καθεστώτα στη Μέση Ανατολή για να χρηματοδοτούν τρομοκρατικούς και άλλους – υπό διερεύνηση – οργανισμούς, όπως το ISIS, η Χεσμπολάχ, η Χαμάς και η Μουσουλμανική Αδελφότητα. Στην περίπτωση του Noor 1 αποτυπώνεται μία από τις μεθόδους με τις οποίες «εξάγονται» στην Ευρώπη τόσο τα ναρκωτικά όσο και οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Η πιθανή εμπλοκή -έμμεση ή άμεση- προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ στην ελληνική κοινωνία καθιστά σχεδόν αδύνατο η κυβέρνηση μόνη της να μπορέσει να φτάσει στον «πάτο του βαρελιού» της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσει τη σωματική ακεραιότητα μαρτύρων-κλειδιών. Χρειάζεται αυτήν τη στιγμή βοήθεια, κατά προτίμηση από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές και τις δυνάμεις ασφαλείας. Η εντελώς λανθασμένη διαχείριση του ζητήματος των κυκλωμάτων ναρκωτικών και τρομοκρατίας δεν αποτελεί ένα ακανθώδες θέμα μόνο για την Ελλάδα. Είναι πάνω από όλα ένα διεθνές ζήτημα ασφαλείας».

Δείτε το δημοσίευμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: