Παρέμβαση του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, για τα χυδαία μηνύματα στη μνήμη του νεκρού πιλότου. Έρχονται χειροπέδες για τον ανώμαλο υβριστή

Κοινοποίηση:
kouik2

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης, ζητά με πολιτική του παρέμβαση, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, μετά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον χυδαίο κατ’ εξακολούθηση υβριστή της μνήμης του νεκρού Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου που κατέπεσε στο Αιγαίο, μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροπλάνων.

Ο κ.Κουίκ και προς τιμήν του( από τους ολίγους υπουργούς που έχει καλή σχέση με τα social media)  αντιλαμβάνεται προφανώς τον σφυγμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω και της ιδιότητος του δημοσιογράφου ετών και ζητά την εφαρμογή του νόμου.

kouik-pilotos

Το μήνυμα ανέβασε στο τουίτερ.

Για τον κ.Κουίκ έχουμε εκφράσει πολλές ενστάσεις για το κυβερνητικό του προφίλ, εδώ όμως, λέμε: Μπράβο. Και χειροπέδες στον υβριστή. Να προσέξει μόνον ο κ.Κουίκ γιατί οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι ο χυδαίος υβριστής της μνήμης του σμηναγού, είναι ένα κυβερνητικό καλόπαιδο που ακολουθείται από πλήθος κατσαπλιάδων που καθυβρίζουν τους πάντες.

Όσο για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αργά τα βόδια μου. Να μαζεύουν και να αστυνομεύουν τους μπλόγκερ, ξέρουνε. Να βουλώνουν το στόμα στα “αδερφάκια” του Καρανίκα, δεν ξέρουνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ????? ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!!!!! ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ?? ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ !!! ΑΝΤΕ ΚΟΥΙΚ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!!!!

  2. Καλα να παθετε με αυτους που ψηφισατε !!Μαρεσει και η Φωφη που μιλαει μαζι τους.Θα τριζουν τα κοκκαλα του Γ. Παπανδρέου.Αυτα τα σκουπίδια θα πρεπει να τιμωρηθουν

  3. Ο ΛΟΓΟΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΗΝ ΤΕΡΕΝΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!! ΛΕΩ ΙΣΩΣ !!!!!!!!!!!! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!

  4. Αλλο γουρουνι ο κουικ! Τοσα χρονια μας το επαιζε πατριωτης και τωρα που ξεπουλησαν τι χωρα και με τι δικη του υπογραφη και κονομανε ολοι τους, το παιζουν παρθενες. ρε αντε Γα@@@@τε ολοι σας.

  5. Ψηφοφόροι του σύμμαχου Σύριζα είναι οι αλητάμπουρες προδότες.

Comments are closed.