Παράνοια: Νέα απόφαση των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας με αφορμή τους…LGBTQ!

Κοινοποίηση:
3a0167b44d59936b18f97492e2807dbe_L

Το Κογκρέσο ενέκρινε τριμερές ψήφισμα καταδικάζοντας τη δίωξη και τη βία κατά της LGBTQ κοινότητας στην Τσετσενία και παράλληλα επιρρίπτοντας βαριές ευθύνες στην κυβέρνηση Πούτιν.

Το ψήφισμα νο.351 εισήχθη στις 23 Μαΐου από την κ. Ileana Ros-Lehtinen, Γερουσιαστής με τους Ρεπουμπλικάνους της Φλόριντα, που έχει ένα τρανσέξουαλ γιο και συνηθίζει να υποστηρίζει τα δικαιώματα LGBTQ. Ο Ros-Lehtinen είναι επίσης μέλος του Σώματος του LGBT Equality Caucus.

Το ψήφισμα καλεί τη Ρωσική Ομοσπονδία να διερευνήσει και να σταματήσει την αναφερόμενη κρατική βία κατά των ομοφυλοφίλων και των αμφιφυλόφιλων στην Τσετσενία και ζητά από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να ζητήσουν την απελευθέρωση των ατόμων που εξακολουθούν να βρίσκονται φυλακισμένοι.

“Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι με την κοινότητα των LGBT και να δημοσιοποιούμε τις αγριότητες αυτές, οι οποίες ενθαρρύνονται από το κακό καθεστώς του Πούτιν στη Ρωσία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όσοι είναι υπεύθυνοι γι ‘αυτά τα εγκλήματα κρατούνται για λογαριασμό τους Αποτρόπαιες ενέργειες “, δήλωσε η Ros-Lehtinen σε μια δήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: