ΠΑΝΙΚΟΣ στη Μύκονο από τις σέξι κουκλάρες του Instagram (BINTEO)

Κοινοποίηση:
instagram-mykonos-800-759x500

Έξι από τις πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως απαθανατίζουν και απαθανατίζονται στην Μύκονο! Η Γερμανίδα Pamela Reif, η Γαλλίδα Elisabeth Rioux,

οι Αμερικανίδες Tana Mongeau και Gabbie Hanna και οι Αυστραλέζες Shani Grimmond και Emilee Hembrow βρίσκονται σε διακοπές στο νησί των Ανέμων και με την κουλ αισθητική και την εκρηκτική παρουσία τους ανεβάζουν τις πιο όμορφες φωτογραφίες με άρωμα Μυκόνου! Οι νεαρές bloggers διαμένουν σε πολυτελή καταλύματα της αλυσίδας Myconian Collection στην Ελιά και τις μοναδικές εμπειρίες που ζουν στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων τις καταγράφουν και τις μοιράζονται με τους εκατομμύρια followers τους (πρωταθλήτρια η Gabbie Hanna με 3.700.000 followers). Το αποτέλεσμα; Πανικός! Οι λήψεις τους κερδίζουν likes με το τσουβάλι και δίνουν το έναυσμα στους ακολούθους τους να κάνουν κι αυτοί το ταξίδι στην Μύκονο! Οι (σ)έξι κουκλάρες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από την πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live TV που τις τσάκωσε με μπικίνι την ώρα που έκαναν βόλτα με σκάφος στον Πλατύ Γυαλό.

Απολαύστε τες!


mykonoslive.tv/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποια ειναι αυτα τα κουτορνιθια ?

    Και γιατι δεν ερχονται στην Μυτιληνη να περασουν τις διακοπες με μπαγκλαντεσιανοπακιστανους?

    Τι περισσοτερο εχει η Μυκονος ?

  2. Γυναίκες, ξεπερασμένα πράγματα..
    Το μέλλον είναι στην κτηνοβασία και στις τραβελοκαταστάσεις.
    Αν δεν έχεις μία τριχωτή κατσίκα από την μία και ένα τραβέλι με τεράστια βυζιά και μια πούτσα σαν λαμπάδα από την άλλη πως να κάνεις κέφι στις μέρες μας.
    3.700.000 followers λέει, χαχαχουχιχο ας γελάσω σαν διεμφυλικό ον.. έτσι και ανοίξω εγώ insta θα έχω τουλάχιστον 5.000.000 trawelers για πλάκα!
    Φιλούθκια

Comments are closed.