ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ο Κρανιδιώτης: «Ανθρωποφαγία σε βάρος των 3 νεαρών»! “Δεν έριξαν χειροβομβίδες, την ελληνική σημαία ύψωσαν” (Βιντεο)

Κοινοποίηση:
faill4-750x430

Για ανοίκεια επίθεση και ανθρωποφαγία σε βάρος των 3 νεαρών οι οποίοι ύψωσαν την Σημαία στις βραχονησίδες, μιλά ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης. Η ενέργεια των 3 τριών νεαρών να υψώσουν την Σημαία στις βραχονησίδες ήταν μια καθαρά συμβολική ενέργεια υποστηρίζει.
«Δεν πήγαν να ρίξουν χειροβομβίδες. Δεν πήγαν να διακινδυνεύσουν την διεθνή ειρήνη της χώρας με παράνομες πράξεις. Έκαναν κάτι συμβολικό. Μπορεί αυτό κάποιους να τους ενοχλεί και αυτοί είναι οι Τούρκοι. Αυτοί που ενοχλούνται εδώ θα έπρεπε να αναρωτηθούν για το μήνυμα που εκπέμπουν, μήνυμα παραδοχής γκρίζων ζωνών» υποστήριξε ο κ. Κρανιδιώτης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα δικα τους παιδια κανουν ληστειες , δερνουν αστυνομικους , διακινουν ναρκωτικα και οπλα , ρημαζουν την Αθηνα , ενιοτε και αλλες πολεις , καινε αυτοκινητα και καταστηματα των πολιτων .
    Τα δικα μας παιδια εβαλαν την Ελληνικη σημαια πανω σε νησι μεσα στην Ελληνικη επικρατεια , εκει που μεγαλωσαν , και αναστατωθηκαν σαν υστερικες πουτανες οι χαραμοφαηδες της Βουλης . Χωρις να ντραπουν… μα τοσα πολλα τους δινουν τα αφεντικα τους ;;;;; ποσα μπορει να παιρνει ο Λοβερδος για να φανερωσει την απολυτη αποκτηνωση του ;

Comments are closed.