ΠΑΓΩΣΕ ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ! Δεν το περίμενε ΚΑΙ ΑΥΤΟ από το Κράτος…

Κοινοποίηση:
karelias

Όλοι γνωρίζουμε τη βαρύτατη φορολογία που υπάρχει στην Ελλάδα.

Όχι μόνο στα φυσικά αλλά και στα νομικά πρόσωπα. Φορολογία που αποτρέπει το επιχειρείν από το να ανθίσει.

Όπως μπορεί να έχετε ακούσει η Εφορία φορολόγησε βαρύτατα τον Καρέλια για τα πριμ 2,5 εκατ ευρώ που έδωσε στους υπαλλήλους του για τα Χριστούγεννα.

Η εταιρεία Motor που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος την φορολόγησε με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση.

Αν τώρα σηκωθούν και φύγουν και αυτές οι εταιρείες (να πάνε στη Βουλγαρία πχ0 ποιος θα φταίει; Oι επιχειρηματίες επειδή είναι ανθέλληνες ή το ανθελληνικό-ελληνικό κράτος;

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, 35 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ 2016. ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2015-2016

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ?????? ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΦΤΟ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΦΗΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΦΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!!!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ !!!!!!!!!!!!!!

  2. Και τι θα γίνει ρε καλόπαιδα; Να αφήνουμε τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατακλέβουν το κράτος και να μη συνεισφέρουν. Καλά κάνουν και τον φορολογούν. Εδώ υπερφορολογούν τον απλό κόσμο, γιατί να χαρίσουν φόρους στον καρέλια;

    1. Μάλλον οι παρωπίδες δεν σε άφησαν να διαβάσεις το άρθρο. Ξαναπροσπάθησε αν θέλεις αλλά σε κάθε περίπτωση, μη μας τα πρήζεις.

    2. ΑΝΟΗΤΕ νικο….ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλαει να τους χαρισουν φορους αλλα να μην τους υπερφορολογουν και ετσι τους
      αναγκασουν να κλεισουν η να φυγουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη χωρα οπως εκαναν σε χιλιαδες επιχειρησεις και μετα να δουμε που θα βρεις δουλεια …..ουτε αυτα τα απλα δεν μπορεις να καταλαβεις , αλλα να γραφεις τις κουταμαρες σου μπορεις …….ρε εσενα δεν σου φτανουν ουτε 100 χρονια μνημονια για να γινεις ανθρωπος.

  3. …αν φύγει από την καλαμάτα ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ ! ΚΛΆΦΤΑ ΧΑΡΆΛΑΜΠΕ…ΣΤΆΧΤΗ ΜΠΑΡΟΎΤΙ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ…ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΕΚΑΠ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…(ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΣΟΥ!!!)…ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ….

  4. Ολοι απο την Βουλη θελουν μονο μια νεα Καισαριανη.
    Δεν υπαρχει ουτε Αριστερα ουτε Δεξια απλα υπαρχει μονο το συμφερον της τσεπης τους και μονο.
    Ζουμε τελικα στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ γιατι μονο σε χωρες της Αφρικης συμβαινουν αυτα αλλα οχι οπως στην Ελλαδα.
    Αμεσως ξεσηκωμος των Ελληνων και να παρουν το κρατος στα χερια τους.
    Ειναι ολοι ανικανοι,Λαμογια και κατσαπλιαδες.

  5. Το ελληνοφωνο κρατος των κυνοβουλευτικων ΠΡΕΠΕΙ να ξεπατωθει ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ .
    ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και οσοι νομιζουν οτι οι εκλογες θα τους ελευθευρωσουν με χρυσες αυγες και λοιπα τοιουτα , ειναι πραγματικα πολυ ηλιθιοι .

  6. Υπάρχει στην αριστερά διάχυτη η νοοτροπία ‘ο κακός καπιταλιστής που πρέπει να πληρώσει’ και αντίστοιχα μία λογική εκδίκησης απέναντι στους βιομηχάνους, επιχειρηματίες γενικότερα. Οπότε μην περιμένετε ούτε ανάπτυξη ούτε τίποτα – η μόνη λογική που καταλαβαίνουν είναι, ότι όποιος έχει χρήματα αντιμετωπίζεται ως αναγκαίο κακό.

  7. Να φύγει να τα πουλήσουν όλα στον Σαββίδη τζαμπα

  8. Απο τον καναπε παπάρια γίνεστε και διστημάνθρωποι

  9. να φυγουν να παρει τα παπαρια του το κρατος!

    κανενας να μη πληρωνει το κρατος! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

    φραγκο στις εφοριες, παυση πληρωμων να πανε στον αγυριστο!!

    1. κανενας να μη πληρωνει το κρατος! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ και οι γερμανοτσολιάδες του κλεπτοκρατικού τόξουΙ!

  10. οι ανθρωποι ειναι ασχετοι! δεν εχουν ιδεα απο οικονομια και εργασια! δεν εχουν δουλεψει ουτε μια ημερα!
    τι περιμενατε να γινει δηλαδη?

    1. σωστός!!!!
      άντε με τους ανεπάγγελτους κοπρίτες….

Comments are closed.