ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΕΜΠΛΟΚΗ και του Νίκου Χατζηνικολάου με την Novartis; Τι απάντησε…

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou

Εμπλοκή και του ονόματος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου προκύπτει στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis. Φέρεται ότι έπαιρνε μικρά ποσά της τάξης των 2 και 3 χιλιάδων ευρώ, ότι έκανε lobbying για συναντήσεις του ισχυρού άνδρα της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Φρουζή με υπουργούς και ότι μέσω του Real group γινόταν “ξέπλυμα” της Novartis ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρονται ημερομηνίες και τοποθεσίες.

Σας ενδιαφέρει και αυτό: 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ, «ΚΑΤΑΠΙΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, Ο «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ». ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Ή ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ίδιος απάντησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Όπως είπε, o δημοσιογράφος πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του την είδηση, λίγο πριν μπει στο στούντιο.

«Λένε ότι και εγώ είχα σχέση με την υπόθεση. Σας βεβαιώ ότι δεν γνωρίζω ούτε κατ΄όψιν τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της φαρμακοβιομηχανίας, σήμερα είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Το δικό μου μαγαζί, ένα μεγάλο μαγαζί 30-35 εκατ. τζίρο,δεν θα έκλεινε ραντεβού με κανέναν σε κανέναν έναντι καταχώρησης ή διαφήμισης. Οποιοι δέχθηκαν τηλεφώνημα από μένα για ραντεβού με τον Φρουζή να πάρουν τώρα τηλέφωνο στον Αντέννα, οι γραμμές είναι ανοιχτές», είπε κατά την έναρξη του δελτίoυ ο Νίκος Χατζηνικολάου. Πρόσθεσε επίσης: «λένε ότι πήρα δυο-τρία χιλιάρικα όλα όλα. Αν και τα άλλα στοιχεία της δικογραφίας είναι τέτοια, αρχίζω να αμφιβάλλω για τη σοβαρότητα του θέματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ??????ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΧΑΖΟΛΑΛΑΚΗ????? ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

  2. δεν έχει ανάγκη ο συγκεκριμένος, μπορεί άνετα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν θυμάστε με τί αβυσσαλέο πάθος και σθένος υπερασπιζόταν τον πεσμένο από τους ανέμους cnn (αν όπως έλεγαν κάποιοι τάχα ότι το έριξαν με σχοινιά, θα έπεφτε φυσικά μπρούμυτα και όχι τ ανάσκελα!) ”φύλαξ σατανά” ( ”σατανά”έτσι τον αποκάλεσε σε βίντεο ο δημιουργός του) κι έμεινε η καημένη η βάση ίνοξ, που γράφουν μερικοί ότι κρύβει μέσα κεραία, δεν έχει ανάγκη ο συγκεκριμένος, θα την βρει την άκρη έχει λόγο έχει σθένος όλα καλά

  3. Ναι πεσαμε απο τα συννεφα…
    Ο κοσμος το χει τουμπανο…

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙ….ΤΥΧΑΙΟ Ε?….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΥΟ……ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ……ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ……………..ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ……….

  5. ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΧΑΖΟΛΑΛΑΚΗΣ…….ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ…….ΟΛΕΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ…..ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ….ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ….ΞΕΠΛΕΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ

Comments are closed.