ΠΑΓΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ μόλις ακούστηκε το όνομα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ!

Κοινοποίηση:
skai

Πριν λίγο στην ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Στον αέρα” με τον Δημήτρη Δαμιανό, ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν μπορει να καταλάβει γιατί ολοι οι δημοσιογραφοι και παρουσιαστές είναι σήμερα αριστεροί εκτός από έναν δυο πατριώτες δεξιούς, αναφέροντας το όνομα του Στέφανου Χίου!

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δαμιανός στο άκουσμα του ονόματος έχασε τα λόγια του και φυσικα διαφώνησε οριζοντίως και καθέτως με τον ακροατή γι αυτή του την τοποθέτηση. Μάλιστα στο τέλος είπε ότι ο συγκεκριμένος ακροατής διαστρεβλώνει τα πράγματα. Οι τοποθετήσεις του μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι καρφί για τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αντιρατσιστικός νόμος .Αν αυτός ο νόμος και τόσοι άλλοι αποτελούν εμπόδιο στο να αγωνιστούμε ιδού την απάντηση την έχει δώσει ήδη ο Παπαφλέσσας!! Να τι είπε!! “Αλίμονο στους αγώνες που κρέμονται από τα χαρτιά. Το γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για τη λευτεριά του. Έχετε πίστη; Έχετε καρδιά; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες …”

  2. ΝΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ

Comments are closed.