Παγκόσμιο Σοκ! Άντονυ Χόπικινς: «Δεν μιλάω…»

Κοινοποίηση:
anthony-hopkins

Στον τελευταίο ρόλο του, ως Βασιλιάς Ληρ, υποδύεται έναν άνδρα του οποίου η σχέση με τα παιδιά του επιδεινώνεται συνεχώς, με τραγικές συνέπειες.

Δυστυχώς, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στην πραγματική ζωή για τον θρυλικό ηθοποιό Σερ Άντονι Χόπκινς, ο οποίος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την ταραχώδη σχέση του με το μοναδικό του παιδί, την κόρη του, Άμπιγκεϊλ, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από 20 χρόνια.

Μάλιστα, πατέρας και κόρη έχουν αποξενωθεί σε τέτοιο βαθμό που ο βετεράνος ηθοποιός δεν γνωρίζει καν αν είναι παππούς ή όχι.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο Χόπκινς, η απομάκρυνση από την κόρη του τον αφήνει πλέον αδιάφορο, αφού τα αισθήματα που έτρεφε για εκείνη έχουν «ψυχρανθεί» μέσα του.

Ερωτηθείς αν η 48χρονη γυναίκα, που άλλαξε το επίθετό της σε «Χάρισον» ώστε να χτίσει την δική της καριέρα στο θέατρο, απέκτησε ποτέ παιδιά, ο 80χρονος ηθοποιός δίνει την εξής απίστευτη απάντηση: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Οι οικογένειες μερικές φορές διαλύονται και πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Οι άνθρωποι κάνουν τις δικές τους επιλογές. Έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει πια. Είναι ψυχρό αυτό που λέω, αλλά η ζωή είναι ψυχρή».

Η Άμπιγκεϊλ Χάρισον ανατράφηκε από τη μητέρα της, την πρώτη σύζυγο του Χόπκινς, Πετρονέλα Μπάρκερ. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο όταν το κορίτσι ήταν τεσσάρων ετών.

Η σχέση της Άμπιγκεϊλ με τον πατέρα της ήταν πάντα προβληματική. Ωστόσο, υπήρχαν περιπτώσεις που πατέρας και παιδί είχαν έρθει πιο κοντά. Τη δεκαετία του ’90 μάλιστα η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλευρό του Χόπκινς σε δύο ταινίες, το «Shadowlands» και το «Απομεινάρια μιας μέρας». Στη συνέχεια βέβαια οι δρόμοι τους χώρισαν τελείως, με αποτέλεσμα σήμερα ο 80χρονος να δηλώνει ότι δεν ξέρει καν πού μένει το μοναδικό του παιδί.

«Όπως στην τραγωδία του Σαίξπηρ, “τα παιδιά δεν συμπαθούν τους πατεράδες τους, δεν χρειάζεται να τρέφουν αγάπη γι’ αυτούς”», είπε στη συνέντευξή του στο Radio Times ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, που κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του ως παρανοϊκός δολοφόνος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» στην «Σιωπή των Αμνών», ζει σήμερα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με την τρίτη γυναίκα του, μια 62χρονη έμπορο αντικών.

Όπως είπε, βρίσκει τη ζωή στο Χόλιγουντ «τοξική» και «γεμάτη υποκρισία», ωστόσο θα συνεχίσει να δουλεύει «μέχρι να του πέσουν τα δόντια και τα μαλλιά», αφού δεν έχει τίποτε άλλο καλύτερο να κάνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: