Παγκόσμια Έρευνα που σοκάρει! Όσο μειώνεται η νοημοσύνη, τόσο μειώνεται και ο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
6-46

Όσο πιό ηλίθιος γίνεται κάποιος τόσο περισσότερο αγνοεί τις διαφορές μεταξύ των φυλών των ανθρώπων. Σας ακούγεται προφανώς περίεργο, καθώς τα ΜΜΕ σας βομβαρδίζουν διαρκώς με το αντίθετο μηνυμα, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύεται πως είναι ακριβώς η αντίστροφη από aυτή που υποστηρίζει το σύστημα.

»ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ   »ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΟΥΝ»      

Αυτές τις ημέρες δημοσιεύτηκαν δύο ενδιαφέρουσες μελέτες πάνω στην νοημοσύνη και το συσχετισμό της με την λεγόμενη »φυλετική προκατάληψη».

Ακόμη μία φορά, αποδείχθηκε ότι υπάρχει ένας θετικός συσχετισμός: όσο μειώνεται η νοημοσύνη, τόσο μειώνεται και ο »ρατσισμός».

Οι δύο μελέτες για τις οποίες θα μιλήσουμε, ανέλυσαν την επίδραση της ηλεκτρικής διέγερσης του εγκεφάλου-ηλεκτροσόκ χαμηλής έντασης (tDCS [Διακρανιακή διέγερση συνεχούς ρεύματος ]) πάνω στο Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) και στη συμπεριφορά των ατόμων έναντι διαφορετικών προσώπων.

Η πρώτη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Behavioural Brain Research, προσπάθησε να κατανοήσει την επίδραση αυτής  της  tDCS  πάνω στην αύξηση του IQ.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι ανακαλύφθηκε μία αρνητική επίδραση.

Η αρνητική επίδραση ήταν συγκεντρωμένη ιδιαίτερα σε μία από τις μετρήσεις του Δείκτη Νοημοσύνης, εκείνη του αντιληπτικού συλλογισμού.

Ο αντιληπτικός συλλογισμός είναι μία κατηγορία μη λεκτικού ρευστού συλλογισμού, δηλαδή η ικανότητα να σκέπτεσαι λογικά και να εφαρμόζεις την λογική σε νέα προβλήματα, επινοώντας  καινοτόμες λύσεις. 

όσο μειώνεται η νοημοσύνη, τόσο μειώνεται και ο ….

Εν ολίγοις: δεν αντιλαμβάνονται διαφορές μεταξύ ατόμων που έχουν διαφορετική φυλετικήεθνική καταγωγή.

Πέραν του ανησυχητικού κινήτρου που οδήγησε σε αυτή τη μελέτη, το οποίο μπορείτε να φανταστείτε (τη δημιουργία »λοβοτομημένων» ατόμων, ίσως με τη χρήση μελλοντικών φαρμάκων),οι δύο αυτές μελέτες συνδυαζόμενες μεταξύ τους αποδεικνύουν ότι: όταν η νοημοσύνη μειώνεται, ακολουθεί μία μείωση του λεγόμενου »ρατσισμού».

Και προσοχή, με τον όρο »ρατσισμό» δεν εννοούμε το »μίσος προς κάποιους», αλλά την αντίληψη της ύπαρξης ποιοτικών διαφορών.

Θυμηθείτε το αποτέλεσμα της πρώτης μελέτης: βλέποντας δύο ομάδες συμβόλων έπρεπε να κατανοήσουνποιό ήταν το σύμβολο που έλειπε από την άλλη ομάδα.

Ιδού, όποιοι κηρύσσουν την υποδοχή των ξένων είναι ανίκανοι να αναγνωρίσουν το σύμβολο που λείπει.

Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκονται στην κυβέρνηση.

Στα κόμματα.

Στην τηλεόραση.

Και είναι όλοι, βάσει του πειράματος, ηλίθιοι.

Καταλήγοντας: ήθελαν να καταλάβουν πως μπορούν να μας κάνουν όλους »φίλους των

μεταναστών» και ανακάλυψαν ότι ο μόνος τρόπος για να το επιτύχουν είναι να μας καταστήσουν όλους πιο ηλίθιους.

Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να προπαγανδίζουν την ηλεκτρική »λοβοτόμηση» στο YouTube

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κατευθυνόμενη ψευδοεπιστήμη και ξεφτιλισμένα κέντρα IQ. Ο τσαρλατανισμός στο μεγαλείο του !

  2. Μας λένε «όσο μειώνεται η νοημοσύνη, τόσο μειώνεται και ο ρατσισμός», δηλαδή μας παραμυθιάζουν ότι αν γινόμαστε ρατσιστές θα αυξήσουμε την νοημοσύνη μας, θέλουν να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου για να διαζόμαστε συνεχώς …Μα πόσο εβραίικα απάνθρωπα υποκείμενα μπορεί να είναι αυτοί που τα λένε αυτά…

    Κοιτάξτε ρε να γίνετε Άνθρωποι με τις Ανθρώπινες Αξίες, κ θα μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον …Μη περιμένετε από απάνθρωπα υποκείμενα να σας μάθουν τι σημαίνει Ανθρωπιά…

Comments are closed.