Παίκτης του Survivor θα “διδάξει” Χριστιανόπουλα σε κατασκηνώσεις Ιερού Ναού!

Κοινοποίηση:
panosarg

Μετά δεν φταίνε ο Φίλης, ο Γαβρόγλου, η άθεη κυβέρνηση και οι “διώκτες” της Εκκλησίας για το κατάντημά της!

Η σημερινή εκκοσμικευμένη και παραδομένη στην μιντιακή προπαγάνδα των τηλεοπτικών σκουπιδιών Εκκλησία δεν χρειάζεται “εχθρούς” γιατί βγάζει μόνη της τα μάτια της μια χαρά!

Δεν το χωράει ανθρώπου νους, κι όμως σε κατασκηνώσεις Ιερού Ναού Μητρόπολης του λεκανοπεδίου της Αττικής πρωην παίχτης της τηλεοπτικής εκπομπής “Survivor”, η οποία έχει εγκατασταθεί για τα καλα στα ελληνικά σπίτια τους τελευταίους μήνες, θα εκπαιδεύσει και θα ψυχαγωγήσει τα Χριστιανόπουλα.

Απίστευτο κι όμως….ελληνικό! Η Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως γνωρίζει άραγε πως ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου στήνει κατασκηνώσεις με συντονιστή έναν από τους απόλυτους εκφραστές της κοινωνικής παρακμής που αντικατοπτρίζεται με τη συμμετοχή σε άθλια ριάλιτι τα οποία έχουν καταφέρει να αποχαυνώσουν την συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας; Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει; Και πως είναι δυνατόν να μην αντιδρά;;

Αλλά θα πρέπει να μας ξενίζει κάτι τέτοιο, όταν μόνο προ λίγων ημερών ο ίδιος ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας καθόταν και άκουγε χωρίς καμία αντίδραση τον Νίκο Φίλη να περνάει γενεές δεκατέσσερις την Εκκλησία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ…;

Αυτό είναι το νέο εκκλησιαστικό ήθος;

Κι αλήθεια σε αυτήν την κατασκήνωση, τι πρότυπα θα δοθούν στα παιδιά στην πιο τρυφερή τους ηλικία; Σε εκείνη την ηλικία που είναι σφουγγάρια πραγματικά και αντί να ακούν συμβουλές για προκοπή από σημαντικούς ανθρώπους θα… “διδάσκονται” από τον κάθε απίθανο τύπο που το μόνο που έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό του είναι η παρουσία του στις παραλίες του Αγίου Δομήνικου! Θα “διδάσκονται” πως να βγουν στο γυαλί, για να κάνουν την δική τους αρπαχτή; Θα “διδάσκονται” πως ζούμε σε μια τηλεοπτική δημοκρατία που όποιος πάρει τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν-ή που δεν του αναλογούν- μετατρέπεται αυτομάτως σε ειδήμονα επί παντός επιστητού;

Γιατί ο Ιερός Ναός δεν διάλεξε έναν άγνωστο επαγγελματία για να κάνει τη δουλειά που θα κάνει ο “μάνατζερ ράγκμπι” στις κατασκηνώσεις; Όταν ο Χριστόδουλος έλεγε “σας πάω” και γελούσε με τη νεολαία δεν εννοούσε να την αλλοτριώσουμε μέσω άστοχων προτύπων και επιπόλαιων επιλογών , αλλά έσκυβε από πανω της για να την ακούσει.
Ο Πάνος Αργιανίδης, μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του πως θα ήθελε να δημιουργήσει ένα Survivor για παιδιά.

Ο περιβόητος “μάνατζερ ράγκμπι” μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλείσει συνεργασία με αρκετές κατασκηνώσεις.

Η Εκκλησία όμως με τι κριτήρια τον διάλεξε αλήθεια;

Είναι τουλάχιστον ντροπή και κατάντια να παίζουν κάποιοι μέσα στην Εκκλησία με την πνευματική υγεία των παιδιών μας. Να αδιαφορούν αν θα γίνουν ζόμπι ενός χιλιοπαιγμένου στημένου έργου. Και αποτελεί τουλάχιστον πνευματική προδοσία να τα αφήνουν έρμαια της σύγχρονης κοινωνικής σαπίλας που αποπνέει το δυσώδες αρωμά της από το παλιοκούτι που έχουμε όλοι δυστυχώς στα σπίτια μας….

 

πηγή: pentapostagma.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. θα τους διδαξει πως να κανουν τους τραυματιες το νουμερο ????? η πως θα ειναι σαλιαριδες ξερολες ??????

  2. Δηλαδή το να δουλέψει ο τύπος σαν οργανωτής παιχνιδιών σε τι προσβάλει τον οποιοδήποτε;

    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡ ΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ

Comments are closed.