Πήραν το ΝΟΜΟ στα χέρια τους οι κτηνοτρόφοι της Μόριας στη Μυτιλήνη! Πυροβόλησαν λαθρομετανάστες για κλοπή προβάτων

Κοινοποίηση:
asthenoforo_nixta-6-768x512

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν δύο κτηνοτρόφοι της Μοριας.
Δύο κατοικοι της Μοριας πριν απο λιγο αντιλήφθηκαν την κλοπή προβάτων από μετανάστες μέσα στα περιφραγμένα χωράφια τους, με αποτέλεσμα να πιάσουν τις καραμπίνες και να αρχίσουν να τους πυροβολούν στα πόδια!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οι μετανάστες μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

LesvosPost

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Καλά τους έκαναν
    Να μάθουν επιτέλους να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί

  2. Oι κλέφτες γιατί δεν συνελήφθησαν;;; Δεν είναι θύματα, θύτες είναι!!!! Οι κτηνοτρόφοι υπερασπιζόντουσταν την περιουσία τους!!!

  3. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΕΙΤΕ 10Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ

  4. Αντί να είχαν συλλάβει την κορη, μοντέλο βαπορακι του συντοπιτη συναδέλφου τους, συνελαβαν τους ήρωες κτηνοτροφους.

  5. Δηλαδη σε αυτο το νησί υπαρχουν μονο δυο άντρες;;; Οι υπόλοιποι τι ειναι;;; Φλουφληδες;;;; Κουνιστες αχλαδιές;;; Το κανελλωνουν το ρυζόγαλο;;; Τις το διάολο συμβαίνει εκει κατω;;;

  6. κακως στα ποδια επρεπε να τους πιασουν και να τους κοψουν τα χερια ετσι κανουν στην πατριδα τους στους κλεφτες

  7. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!!

  8. Οι υπόλοιποι τι κανουν;;; Κάθονται στα καφενεία και ..παίζουν…πρέφα;;; Να τους στηρίξουν με οοολους τους τρόπους. Επιτελους βρέθηκαν δυο ανθρωποι να κανουν κατι, ξυπνήστε οι υπόλοιποι. Αμυνθειτε, αφου το κράτος δεν μπορει να σας προστατέψει. Εχετε καθε δικαιωμα να προστατέψετε την ζωή σας, την οικογενεια σας, την περιουσία σας. Δεν λέμε να επιτεθεί τα, αλλα να αμυνθειτε. Εχετε δικαιωμα να ρο κάνετε. Επιτελους, καποιοι εκαναν κατι, στηρίξτε τους. Φωνάξτε να τους αφήσουν ελεύθερους. Δεν εκαναν εγκλημα, την περιουσία τους προστάτεψαν. Ξυπνήστε ρεεε!!! Θα σας φάνε ζωντανους αυτοι που ήρθαν, ξυπνήστε.

  9. Να πάνε όλοι να τους υπερασπίσουν στο δικαστήριο. Αυτοί οι κτηνοτρόφοι δεν είναι εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Οι καταστρεπτικές πολιτικές του κράτους τους έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο. Οι προδότες της κυβέρνησης χτυπούν τον Έλληνα από παντού: ανέχεια, πλειστηριασμοί, φόροι, εξαθλίωση και επιπλέον έχουν και αυτούς τους “δούρειους ίππους” τους λαθρό, να εγκληματούν εναντίων των Ελλήνων. χωρίς καμμία συνέπεια.

  10. Μονο δυο πηραν τις καραμπινες;; Οι υπολοιποι τι περιμενουν; Ατομα που ηρθαν παρανομα στη χωρα και δεν σεβονται την φιλοξενεια και αρχισαν τις κλοπες, δεν θελουν κανενα ελεος, πεταξτε τους στη θαλασσα να γλειτωσετε εσεις και οι περιουσιες σας!!

  11. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΕΣΒΙΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ,ΚΑΙ ΟΠΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ,ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΗΣΗ ΠΕΡΙΠΙΟΙΘΗΤΕΤΟΝ.

  12. Βρε καταραμένοι νεοδοσίλογοι, σταγόνα αίμα ελληνικό δεν κυλάει στις βρώμικες φλέβες σας!
    Οι λαθροεισβολείς για επιδόματα, δωρεάν γέννες και νοσηλεία και οι Έλληνες για ξύλο, φυλακή, φόρους, πλειστηριασμούς, αυτοκτονία και μετανάστευσι! λΕτσι σας διέταξαν τα σατανικά χαζαροαφεντικά σας;
    Τι ψυχή θα θα παραδώσετε, μωρέ, στον θεό των ηρώων και των Ελλήνων, ώ σιχαμερά της Μέρκελ κοπροσκούληλα;

    Έλα εσύ βρε Άρη μου, αντρειωμένε θεέ του πολέμου, η μόνη μας πλέον ελπίδα,
    έλα εσύ που κάνεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις, άλλους θεούς αθάνατους και άλλους θνητούς, άλλους ελεύθερους ήρωες και έτερους δειλούς, προδότες και σκλάβους.
    έλα να βάλης τα πράγματα στην σωστή τους θέσι γιατί σ’ αυτό το κωλοκράτος τα πράγματα έχουν εντελώς ξεφύγει κι όλοι οι άλλοι θεοί και άρχοντές του χρεωκοπήσει…

  13. ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕς ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

  14. ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ…Η ΧΑΡΙΣ+Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΔΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ!

  15. Ψευτοδικαιοσύνη και ψευτοαστυνομικοί θα παρακαλάτε κάποια μέρα για αμαρτίες χρόοοοοοοοοοοοοοοοονων αλλά θα εφαρμοστεί δικαιοσύνη.

  16. Γαμημενη δικαιοσυνη τους ελληνες πιασατε; Αντε γαμηθητε ολοι σας.

Comments are closed.