Πέθανε ο επιχειρηματίας που γέμισε με τρακτέρ τους ελληνικούς κάμπους

Κοινοποίηση:
agrotissa

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο Παύλος Κοντέλλης,

ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα τρακτέρ και το πρόσωπό του συμβόλιζε απαράμιλλα για πολλές δεκαετίες τον κλάδο των εισαγωγέων και αντιπροσώπων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων.

Eδώ και χρόνια η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαχειρίζεται με συνέπεια τα μεγάλα σήματα των New Holland, Case, Stayer, IVECO κ.α.Eδώ και χρόνια η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαχειρίζεται με συνέπεια τα μεγάλα σήματα των New Holland, Case, Stayer, IVECO κ.α.

Με σπουδές marketing στο Λονδίνο, συνέχισε με δυναμισμό την οικογενειακή αντιπροσωπεία, αρχικά της Fordson και στη συνέχεια της Ford, ενώ εδώ και χρόνια η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαχειρίζεται με συνέπεια τα μεγάλα σήματα των New Holland, Case, Stayer, IVECO κ.α.

Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτο από το 1ο νεκροταφείο.

Το Δελτίο Τύπου της εταιρείας

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Παύλου Κοντέλλη ο οποίος έφυγε από κοντά μας σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Ο Παύλος Κοντέλλης για περισσότερα από 60 χρόνια αγωνίστηκε για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και το όνομά του ταυτίστηκε με τον εκσυγχρονισμό της εκμηχάνισης σε όλη την Ελληνική ύπαιθρο. Υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και εργοδότη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας. Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση στον τομέα της εκμηχάνισης και βοήθησε προς αυτή τη κατεύθυνση ποικιλοτρόπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η κηδεία του Παύλου Κοντέλλη θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΗΓΗ: THESALIAECONOMY.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: