Πέθανε ο άνθρωπος που χαστούκισε και κλώτσησε στον πισινό τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ!

Κοινοποίηση:
589490d9cd3a18194d2a6bba

Έφυγε από την ζωή ο εξ απορρήτων άνθρωπος του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr σε ηλικία 81 ετών έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο Μιχάλης Ζιάγκας, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. ziagkas-630x400 Ο Μιχάλης Ζιάγκας ήταν ένας από τους πιο αξιόλογους Έλληνες πολιτικούς, στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου. Υπήρξε σωματοφύλακάς του στα χρόνια της δικτατορίας, ενώ μεταπολιτευτικά διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο σε διάφορα πολιτικά γεγονότα. Ο επίσημος τίτλος του στα χρόνια πρωθυπουργίας του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν «ειδικός γραμματέας στο Ιδιαίτερο Γραφείο του πρωθυπουργού». Υπήρξε ένας από τους 149 της 3ης Σεπτεμβρίου. Ο Μιχάλης Ζιάγκας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1936 και ήταν ιδιοκτήτης βενζινάδικου. Έζησε αρχικά στην Αυστρία και έπειτα στη Σουηδία, όπου γνωρίστηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και ανέλαβε πόστο στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΚ σε εκείνη τη χώρα. Αρκετές φορές λειτουργούσε ως σύνδεσμος του πρωθυπουργού με υπουργούς και στελέχη του κρατικού μηχανισμού, ενώ τον συνόδευε και στις νυχτερινές εξόδους του. Αδελφός του είναι ο Γιάννης Ζιάγκας, που διετέλεσε βουλευτής Τρικάλων και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος των βιομηχανιών ΕΛΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ και ειδικός συνεργάτης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Η ημέρα και η ώρα της νεκρώσιμος ακολουθίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Όταν συνάντησε τον Τράγκα Ο Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, όπου τότε νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Παπανδρέου, αντικειμενικά και με τόλμη, ως πολύ χειρότερη σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα του νοσοκομείου και τους ανταποκριτές των υπόλοιπων εφημερίδων. Επίσης σχολίαζε δηκτικά την ερωτική σχέση του πρωθυπουργού με τη νεαρή αεροσυνοδό Δήμητρα Λιάνη.Αυτό εκνεύρισε πάρα πολύ το περιβάλλον του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά να γρονθοκοπήσει τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσει στους κήπους του νοσοκομείου, χτυπώντας τον άσχημα με κλοτσιές και χαστούκια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΖΙΑΓΚΑΣ ΤΙ ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

  2. νικολάκη είσαι σίγουρος ο μπαμπάς δεν ήταν λαμογιο-ΠΑΣΟΚΟΣ και εσύ ΠΑΣΟΚ-τσόγρλανος???

  3. Γιατι αδικο ειχε για την φοραδα που εσερνε πισω του ο πορνογερος ;
    Οσο για τον Τραγκα , μαγκας ειναι και ΜΑΛΑΚΑΣ .

  4. Χωρίς να είμαι πασόκος (σκατά να φάνε και αυτοί όπως και όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα), και μόνο που κάποια στιγμή γρονθοκόπησε αυτό τον μέγα αληταρά τον Τράγκα, ας του συγχωρεθούν από το Θεό όλες οι αμαρτίες του….

Comments are closed.