Πάτρα: ΝΕΟ ΣΟΚ για το κακοποιημένο μωρό που η ιστορία του συγκλόνισε το Πανελλήνιο – Είχε χτυπηθεί στο μάτι πριν από δύο μήνες!

Κοινοποίηση:
moro_ekapsan

Σύμφωνα με το tempo24.gr, τον περασμένο Μάιο, είχε γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ότι το μωρό έχει χτυπηθεί στο μάτι. Αμέσως ξεκίνησαν οι αστυνομικές έρευνες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οι καταγγελίες είχαν βάση. Το μωρό ήταν χτυπημένο στο μάτι, ενώ αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δικογραφία ανασύρεται μετά το νέο περιστατικό και συσχετίζεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μάνα και ο πατέρας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους, του παιδιού.

 

Οι δυο γονείς, στους αστυνομικούς υποστήριξαν ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος!

Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Η μητέρα λέει ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του.

Για τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε από το ριλάξ χωρίς όπως είπε να  προλάβει να το αποτρέψει.

Η 27χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να τονίζει πως όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν τελικά οι σωματικές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο παιδί τους.

tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: