Πάτρα: Ημέρα απαντήσεων για τον εργαζόμενο που σκοτώθηκε σε σούπερ μάρκετ – Το τελευταίο μεροκάματο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

O άτυχος εργαζόμενος έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Eξέπνευσε λίγο μετά την πτώση του, σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Πάτρα…
Η νεκροψία που αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα θα δώσει απαντήσεις στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 56χρονου σε σούπερ μάρκετ στην οδό Αμερικής στην Πάτρα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να διερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες επήλθε το μοιραίο χθες το απόγευμα (14-06-2018). Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πάτησε σε ψευδοροφή η οποία υποχώρησε κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος με το κεφάλι ενώ εξετάζεται η περίπτωση να έχασε τις αισθήσεις του, συνεπεία κάποιου παθολογικού συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας καθάριζε τα τεράστια ψυγεία του σούπερ μάρκετ και στην προσπάθειά του να περάσει από το ένα ψυγείο στο άλλο πάτησε σε ψευδοροφή η οποία και υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος με το κεφάλι. Ο 56χρονος ξεψύχησε στο σημείο.

Πρόκειται για εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών , στο ύψος με την οδό Αμερικής. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον άνθρωπο ενώ στο κατάστημα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.


Όταν έγινε το κακό, ο άτυχος υπάλληλος ήταν μόνος στο χώρο των ψυγείων και τον βρήκε μετά από κάποια ώρα ένα συνάδελφός του που πήγε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκαν η αστυνομία, ενώ στο σούπερ μάρκετ κατέφθασε και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας. Οι τεχνικοί επιθεωρητές έβγαλαν φωτογραφίες του χώρου και αναζητούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του θύματος.

Πηγή: PatrasTimes, thebest

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οπου φτωχος κι η μοιρα του. κριμα για τους οικειους του

Comments are closed.