Πάλι την “έκανε” ο στρατάρχης. Πότε θα έρθεις Πάνο να τα πούμε, στον φυσικό μας δικαστή; Σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες…

Κοινοποίηση:
monomaxoi-xios-kammenos1

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση πολιτικού και ανθρώπου.

Νταής όταν δεν έχει μπροστά του δύσκολο αντίπαλο αλλά δειλός και άτολμος, όταν αντιμτωπίζει ισχυρούς αντιπάλους που πολεμούν για το δίκιο τους. Γιατί όταν πολεμάς για την αλήθεια, είσαι εκ των προτέρων ισχυρός και μέσα σου αλλά και βιολογικά.

Τον περίμενα πάλι στα δικαστήρια, μαζί με τους δικηγόρους μας από την νομική εταιρεία του Παύλου Σαράκη. Αλλά δεν ήρθε.

Επικαλέστηκε λόγους “κυβερνητικού κωλύματος”. Τον περίμενα για να μου αποδείξει ενώπιον των φυσικών δικαστών, γιατί είμαι για τον ίδιο “συκοφάντης”. Κάθισα στο εδώλιο και ανέμενα αυτή την βαριά και πολιτικά αμαρτωλή παρουσία, ενός υπερ-πατριώτη που μεταμορφώθηκε από την αλαζονία της εξουσίας, σε συγκυβερνήτη του χάους, της παρακμής και της υποτέλειας.

Αλλά δεν ήρθε. Ούτε αυτός ούτε και η σύζυγος.ΜΗΝΥΜΑ

 

Του στέλνω λοιπόν το μήνυμα. Και την επόμενη φορά, ο υπογράφων, ο πατριωτικός κόσμος που μας παρακολουθεί και η κοινή γνώμη, θα αναμένουμε την παρουσία του ενώπιον εισαγγελέα, προέδρου και δικαστών.

Είναι-νομίζω-η τρίτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο. Ο συγκυβερνήτης του αρχιψεύτη, που κάνει σωρηδόν μηνύσεις, δεν έρχεται στις δίκες, να τις υποστηρίξει. Άρα, κ.Καμμένε, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και για εσάς και για τους ψευδομάρτυρες που επικαλείσθε. Έχω γαιδουρινή υπομονή. Και λαστιχένια νεύρα. Δειλός δεν είμαι ούτε άτολμος. Η αλήθεια στα μάτια. Κοιτάξτε την

Εύχομαι να συναντηθούμε…

Σ.Σ.Χ

Η φωτογραφία από τον πατριώτη, Bαγγέλη Τεζάρη, ο οποίος παρέστη την Τρίτη το πρωί στα δικαστήρια. Τον ευχαριστώ. Μου γράφει: 

“…Στην στέλνω την ίδια φωτογραφία και χωρίς γράμματα, με το ελεύθερο να την χρησιμοποιήσεις όποτε και όπως εσύ θέλεις…

 Τους συνάντησα όλους μαζί έξω από το μαγαζί που έκατσα με τον γιατρό που είχα μαζί, τους χιλιόκραξα μπροστά σε όλο τον κόσμο, περιμένοντας κάποιος να με ακουμπήσει, αλλά τίποτα.

Δηλαδή σε απλά Ελληνικά κότες και ας ήταν 5 ή 6…

Καβάλησαν αμέσως κάτι μηχανές και χωρίς να πουν κουβέντα έφυγαν ! ! !

Η φωτογραφία των μονομάχων που μου ζήτησες το πρωί στην Ευελπίδων να σου στείλω”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ζω ΜΟΝΟ για τη καρεκλα…με πηρανε ομως χαμπαρι κ με βγαλανε στη σεντρα(ΦΑΓΕ)

  2. ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ…παντα ειχε ΠΛΑΤΕΣ τον πατερα του αλλα και τον πεθερο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ(ΦΑΓΕ) που τον εβγαλε βουλευτη…ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ αλλα τωρα του τραβανε το χαλακι…ΚΑΜΜΕΝΟΣ ονομα κ πραμα.

  3. Ο Πάνος πήρε τον π@ύτσο καβάλα και όποιος τον είδε!

Comments are closed.