Πάγωσαν οι Γερμανοί! Ξεβρακώθηκε! Με το καδρόνι έσπαγε ότι… ! Δείτε τι κάνει η γερμανική αστυνομία με τέτοιους πρόσφυγες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
csm_Nackter_Syrer_Asylbewerber_2ea445b0a9

Ένας παράνομος μετανάστης αποφάσισε καθώς οι νόμοι του δίνουν το ελεύθερο, να επιδείξει τις… ικανότητες του σε μια κεντρική πόλη της Γερμανίας.

Έτσι με αδαμιαία περιβολή, πήρε ένα σιδερένιο καδρόνι και άρχισε να χτυπά τα αυτοκίνητα και όποιον βρει ο χάρος.

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει και στην Γερμανία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ….

    1. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΟΠΛΙΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ….

  2. Ο Χίτλερ πρώτα πειραματίστηκε με το κωλαράκι του σε μικρή ηλικία, εξ ου και βγήκε ανωμαλάρα. Και είχε το τέλος που το άξιζε, σοδομισμό από ρώσους κατσαπλιάδες, τεμαχισμό και κανιβαλισμό

  3. Οι γερμανοι μπατσοι ,δεν εχουν να φοβηθουν ουτε κομμουνια ουτε σαπουνια,και μπραβο τους,εδω στο ελαντα οι μπατσοι αν σηκωσουν χερι την γαμησαν!!

  4. Αποσμητικο του εριξαν γιατι βρωμουσε,οπως ολοι οι ισλαμοπιθικοι.

  5. Δεν χρειαζονται ελεος αυτοι οι υπανθρωποι, μια σφαιρα αναμεσα στα ματια και τελειωσε.

  6. μονο ο Χιτλερ ειχε μεθοδους ,γι αυτο τα πιθηκια αυτα τα στρατολογησε εναντιον της Ρωσιας κ φορεσαν κ τουρκικο φεσι οταν δεν τους χρειαζοταν τους παλουκωνε οπως το παλουκι στον πισινο κ ο Βλαντ ο παλουκωτης
    ΤΟΥ ΤΣΙΠΡα ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΕΙ?

  7. Παιδιά μια διαπίστωση ο “Καρανίκας” είναι ομοφιλόφιλος, πούστης δηλαδή, γράφει αυτό το σχόλιο για να τον ……………

  8. ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΑΤΖΟΙ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ… ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

  9. Έ, ρέ Άμερικάνικη Άστυνομία πού τούς χρειάζεται. Μερικές σφαίρες (πιό φθηνές άπό σπρέϊ πιπεριού) καί τελειώσαμε. Κλασσική περίπτωση αύτοάμυνας άστυνομικού άπό τζιχαντιστή μέ καδρόνι.

  10. Έτσι πρέπει μια ΣΟΒΑΡΗ αστυνομία που σέβεται τους πολίτες της να πράττει. Εδώ θα είχαν βγει και οι αναρχοπίθηκοι (το παιδί του Σκουρλέτη και του Βούτση), να συμπαρασταθούν στον ομοϊδεάτη τους.

  11. Ελλαδα -παρασημο
    Γερμανια -σπρευ πιπεριου
    Αμερικη -θανατος κατευθειαν

  12. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΜΕΣΟΣ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.

  13. συλληψη ουρακοταγκου στη γερμανια με σπρευ πιπεριου…ξεφυγε απ το ελλαδισταν που λιαζοτανε και ειπε να πεταχτει μία μεχρι την γερμανια να πει ενα γεια στη θεια τη μερκελ…

Comments are closed.