Πάγκαλος: Να φύγει το αληταριό της κυβέρνησης, να καθαρίζει σκάλες η Γεννηματά, θα ψηφίσω ΝΔ

Κοινοποίηση:
theodoros-pagkalos-arxeiou

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Πάνο Καμμένο, την κυβέρνηση, αλλά και την Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον «Βήμα FM», είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.

Χαρακτήρισε «γελοίο τύπο» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος».

Ο ίδιος ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει, ενώ επιτέθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον ελληνικό λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».

«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», συμπλήρωσε.

«Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: