«Ο Χατζηνικολάου είναι fake» Αναγνώστης από πολύ μακριά ξεβρακώνει τον κυρίαρχο των «7»

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou fake

Δεν του κόψαμε ούτε λέξη αλλά ούτε και τελεία….

Διαβάστε το ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε απο Ελληνα του Καναδά

Στις 25 Απρ. 2017 οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 με τον κύριο Νικο Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Τσίπρα να δώσει κάποιες απαντήσεις για την κατάντια της Ελλάδος ήταν FAKE.
FAKE NEWS όπως λέει και ο TRUMP.

Δέν ξέρει ο κ. Χατζηνικολάου να κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις ?

Ο κύριος Χατζηνικολάου ξέρει και παρα-ξέρει να κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις . Οχι μόνο ο κ. Χατζηνικολάου αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι κάνουν το ίδιο. Δεν μεταφέρουν στον πολίτη την είδηση αυτούσια αλλά την διυλίζουν την διαστρεβλώνουν και την σερβίρουν σύμφωνα με το συμφέρον τους και το συμφέρον των πολιτικών.
—– Μην ξεχνάμε ο κ΄Χατζηνικολάου ειναι εκδότης εφημερίδων και τις επιχορηγησεις και διαφημίσεις κρατικών εταιρειών τις καθορίζει η κυβέρνηση.

Μιας και ο κ. Χατζηνικολάου δεν τις έκανε — τις κάνω εγώ.

1ον Πλεόνασμα.
Ο Τσίπρας πολύ το χαιρόταν. Το έλεγε και το ξανά έλεγε. Διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες εχουμε πλεόνασμα. Well my λεβέντη . Καλό το πλεόνασμα πολύ καλό αλλά πες μας απο που προήλθε. Ηρθε απο ανάπτυξη ή απο φορο-κατεγίδα.

— Αμφιβάλλω εαν ο Τσίπρας καταλαβαίνει τη διαφορά πλεονάσματος απο ανάπτυξη ή από φορολογία —–

2ον Θα κάνει λέει δωρεάν παιδικούς σταθμούς. Οι γονείς είναι άνεργοι αλλά ο Τσίπρας θα τους προσφέρει δωρεάν Babysitting…………..

30ν Υπερφορολόγηση στον ιδιωτικό τομέα.
Ο Αριστοτέλης ειπε για την βαριά φορολόγηση.
Επιδίωξη της τυραννίας ( κυβέρνησης ) με βαριά φορολογία ειναι να πτωχεύσουν οι πολίτες αφ’ ενος να συντηρείται το καθεστώς και αφ’ ετέρου για να ειναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Με την επηβολή μεγάλων φόρων το αποτέλεσμα θα ειναι η χρεοκοπία των πολιτών και η απορρόφηση των περιουσιών των απο το κράτος. Ολα θα γίνουν κρατικά. Ολοι θα δουλεύουν για το κράτος. — Το ονειρο του Ελληνα δημόσιος υπάλληλος —- οπως στον Παράδεισο του Χότζια.

Εμείς κάναμε οτι δουλεύμε και αυτοί κάνανε οτι μας πληρώνανε. Αυτή ηταν η απάντηση που έδωσε Αλβανός οταν ρωτήθηκε απο Ελληνες τη δεκαετία του 90 πως τα περνούσαν στον παράδεισο του Χοτζια.

Οι Συριζαίοι ειναι κομμουνιστές και δεν το κρύβουν — ονειρεύνται παραδείσους Σταλιν και Χοτζια.

4ον Οσο για εσένα γέροντα που εκανες την ερώτηση στο πως η συνταξή σου απο 1000 Ευρώ τώρα ειναι 600 μην περιμένης την αλήθεια απο τον Τσιπρα – Χατζηνικολαου – Παπαδακη – η Βερυκιο το μόνο που σου λένε ειναι οτι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι διαπραηματεύονται σκληρά. ( Για φαντάσου εχει και ο επέτης δικαίωμα να διαπραγματευθεί. )
—- Την αλήθεια θα στην πώ εγώ. ….. Και πολλά πέρνεις !!!!!
Πολλά πέρνεις γέροντα διότι αυτα που πέρνεις ειναι ΔΑΝΕΙΚΑ.!!! Τα δικά σου που δούλεψες και πλήρωνες ενσημα ολα σου τα χρόνια εχουν κάνει φτερά. ΣΤΑ ΕΦΑΓΑΝ !!! Κάποιοι εχουν καράβια και κάποιοι εχουν offshore accounts.

5ον Τελευταία οι διαδηλώσεις στην Ελλάδα γίνονται με καραβάνια και ολοι απαιτούν δωρεάν υγεία – δωρεάν παιδία – δωρεάν διόδια και ον και ον. WELL. Εμείς εδώ στον Καναδά εχουμε δωρεάν υγεία ( οχι τα υπόλοιπα ) αλλά δεν ήμαστε ΜΠΑΧΤΑΤΖΙΔΕΣ . Πληρώνουμε τους φόρους. Και οταν λέμε πληρώνουμε εννοούμε τους πρώτους εξι μήνες του χρόνου οσα κάνουμε πάνε σε φόρους. 50–50 συνέταιρει με το κράτος.

Peter Triantafyllos Toronto

Υ.Γ. Θα πρέπει να τονίσω οτι δεν εχω απολύτως κάτι προσωπικό με κανέναν

Το makeleio.gr είναι στην διάθεση του γνωστού δημοσιογραφου για να απαντήσει στον Ελληνα του Καναδά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ
    60-40 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

  2. αδερφες,πορνες και προδοτες εχουν πιασει ολα τα ποστα της εξουσιας,,,,,,,εκει ειναι το αληθινο προβλημα της χωρας…..αν δεν διωχτουν αυτοι ολοι……προκοπη δεν κανουμε….

  3. φιλε μου φτωχος και νταης δεν γινεται.και ο χατζηνικολαου με τα υπερογκα χρεη ξεπουλιεται μηπως του σβησουν κατι και να συνεχισει την ανιαρη ζωουλα του,τοσο μεγαλο λαμογιο ειναι ο γυαλακιας και απορω ποιοι τον βλεπουνε?οχι μονο αυτον ολους?

Comments are closed.