Ο Σουμάχερ συνεχίζει τον αγώνα…

Κοινοποίηση:
8

Στο λυκόφως του 2017 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο βίος του Μίχαελ Σουμάχερ άλλαξε ολοκληρωτικά, με τον θρυλικό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 να περνά στο στίβο της μάχης όχι για την πρωτιά σε κάποιο Grand Prix, αλλά για να μείνει στη ζωή.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο «Σούμι» απολάμβανε οικογενειακές διακοπές στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ, ασχολούμενος με ακόμη ένα αγαπημένο για εκείνον άθλημα: το σκι. Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση ξέφυγε, ο Σουμάχερ έκανε κακό υπολογισμό, χτύπησε με το κεφάλι σε κάποιον αλπικό βράχο και από τότε προσπαθεί να επανέλθει.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αντιστρόφως ανάλογες με το ενδιαφέρον και τα ερωτήματα του κόσμου και των θαυμαστών του. Μπορεί να μιλήσει; Επικοινωνεί με το περιβάλλον; Κινείται; Ουδείς γνωρίζει, κι ακόμη και δηλώσεις στενών φίλων του, όπως ο Γάλλος πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, δεν διαφωτίζουν.

«Είναι ένας πραγματικός φίλος. Συνεχίζει να αγωνίζεται για να ανακάμψει. Μας λείπει, αλλά είναι ακόμη εδώ. Και εξακολουθεί να αγωνίζεται», ήταν η τελευταία δήλωση που έγινε για τον Μίχαελ Σουμάχερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: